У Томаківській ЗОШ №1 провели перші уроки щодо шкідливості пластика

У Томаківській ЗОШ №1 провели перші уроки щодо шкідливості пластика
273180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Місцеве підприємство, яке випускає екологічну упаковку запустило першу серію екологічних уроків, які пройдуть в різних містах. 

«Для нашої компанії важливий напрям корпоративно соціальної відповідальності. Просвітницька робота є невід’ємною частиною стратегії нашого підприємства», – розповідає бренд-менеджер підприємства Катерина Газарова. 

Пластик чи життя? Як звільнити своє життя від зайвого пластику? Чим можна замінити пластик? Відповіді на ці та інші питання давав допитливим третьокласникам генеральний директор Sem Ecopack – Сергій Рудковський. 

«Людина формується з самого малечку, тому ми вирішили запустити корпоративний проєкт по школам, де розташовані наші виробничі площадки. Надзвичайно важливо простими словами пояснити дітям про глобальні проблеми і закласти фундамент для правильного мислення», – ділиться Сергій Рудковський. 

Не обійшлося і без тематичних подарунків екологічних сумок та книжок про екологію від української письменниці. Проект буде реалізовуватись протягом усього року у Львові, Самборі, Запоріжжі, Житомирі та Києві. 

politinfo.com.ua

Теги: Томаківська ЗОШ №1,пластик,Катерина Газарова,Сергій Рудковський,діти
ПРЯМИЙ ЕФІР