Mama Special 2021 - премія для героїчних матусь, які змінюють наш світ (ДОЛУЧАЙТЕСЬ)

Mama Special 2021 - премія для героїчних матусь, які змінюють наш світ (ДОЛУЧАЙТЕСЬ)
277991 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 червня 2021 року в Готельно-ресторанному комплексі «Софіївський Посад» відбудеться церемонія нагородження мам особливих діток, які всупереч долі дивують своїм характером та діяльністю. Ініціатором неймовірного, урочистого заходу "Mama Special" 2021 являється Всеукраїнський Благодійній Фонд "Мрію жити" на чолі із засновницею та головою Іриною ПоповськоюПокликанням кожного співробітника фонду є допомога дітям з діагнозом ДЦП. "Мрію жити" - це, в першу чергу, турбота і опіка для дітей з обмеженими можливостями. Нагородження "Mama Special" 2021 має на меті стати стартом щорічної премії для героїчних матусь, які змінюють наш світ і є показовим прикладом для багатьох!

Номінантки (мами підопічних БО БФ "Мрію жити") — це жінки, які не скорилися долі, які сьогодні — прикладом сильної волі та незламного духу. Про цих жінок можна сказати одним словом — гідність. Жити гідно, тому що — людина. І інвалідність твоєї дитини не може стати перешкодою, а навпаки ще більшою є подвійною мотивацією. Всі учасниці отримають дипломи, іменні статуетки, подарунки.

У програмі заходу: церемонія нагородження, музичні виступи за участю зірок і дітей, подарунки, fashion показ, шведський стіл, розважальна програма для дітей (аніматори, майстер-класи, подарунки та ін.), одним словом - неймовірна атмосфера тепла, посмішок, радості та можливості нових знайомств заради блага дітей.

 

Серед присутніх на святі, будуть політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори і т. д.

Всеукраїнський Благодійній Фонд "Мрію жити" пропонує Вам приєднатися до цієї знаменної події - нагородження премії "Mama Special" 2021 і стати партнером цього важливого заходу. Будь-яка спонсорська підтримка, виходячи з можливостей, на Ваш розсуд - вітається.

БО БФ «Мрію жити» запрошує до співпраці та до церемонії і пропонує стати партнером події. Сподіваємося на розвиток взаємовигідної співпраці, добрі справи творити разом легше!

Благодійний фонд “Мрiю жити” створений з метою пiдтримки дiтей з дiагнозом ДЦП та їх сімей. Місія фонду - допомогти дiтям з дiагнозом ДЦП жити повноцінним щасливим життям та бути соціально затребуваними. Адже ДЦП - це не вирок, а довга терпляча праця!

Вже понад 6 років ми професійно займаємося благодійностю і робимо це з радістю, адже наша робота – шанс змінити хоч маленьку частинку чиєїсь долі.

Відповідальні по церемонії:

Голова БО БФ «Мрію жити»  Ірина Поповська  - 097-227-78-50   [email protected]

Керівник проектів БО БФ «Мрію жити»  Світлана Середюк  067-537-78-28 [email protected]

 

Сайт та сторінки у соціальних мережах:

Сайт  https://www.mriyuzhiti.com/uk

Сторінка у Фейсбук  https://www.facebook.com/mriyuzhiti

Ютуб-канал https://www.youtube.com/c/%D0%9C%D1%80%D1%96%D1%8E%D0%96%D0%B8%D1%82%D0%B8

Інстаграм  https://www.instagram.com/mriyuzhiti/

Щиро ДЯКУЄМО за допомогу заздалегідь!!!

 

 

 

Теги: БО БФ «Мрію жити» ,Світлана Середюк ,Голова БО БФ «Мрію жити» Ірина Поповська,Місія фонду - допомогти дiтям з дiагнозом ДЦП ,Благодійний фонд “Мрiю жити” ,Ірина Поповська ,політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори,церемонія нагородження, музичні виступи за участю зірок і дітей, подарунки, fashion показ, шведський стіл, розважальна програма для дітей ,Софіївський Посад,17 червня 2021 року
ПРЯМИЙ ЕФІР