Залишилось 2 дні для подання заяви на списання штрафної санкції та пені

Залишилось 2 дні для подання заяви на списання штрафної санкції та пені
43766 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що  9 червня 2021 року є кінцевим терміном для подання заяви на списання штрафної санкції та пені. Заява подається платниками до контролюючого органу за місцем обліку податкового боргу.

Щоб скористатись правом на списання штрафної санкції і пені платники податків самостійно сплачують податковий борг, що виник станом на 1 листопада 2020 року за основним платежем. Такий борг необхідно сплатити грошовими коштами протягом 6 місяців з дня набрання чинності Законом (з 10 грудня 2020 року по 9 червня 2021 року включно). Крім цього, платник податків забезпечує своєчасну і у повному обсязі сплату поточних податкових зобов’язань.

Зазначені вимоги передбачені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072.

З примірним зразком заяви можна ознайомитись ↓

Звертаємо увагу, що підприємства державної та комунальної власності, які мають податковий борг, що виник станом на 1 листопада 2020 року також мають можливість скористатись правом на списання штрафної санкції та пені.

kyiv.tax.gov.ua

Теги: ДПС у м. Києві,Головне управління ДПС у м. Києві,податковий борг,штрафні санкції,пеня,податок,Украина,Україна,ДПС,Київ,Киев,санкции,санкції,налоги,податки,налог,ГУ ДПС,ГУ ДПС у м.Києві
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР