Катерина Рожкова:Сьогодні моя з Національним банком річниця. Рівно 6 років тому я почала працювати у найкращій інституції країни

Катерина Рожкова:Сьогодні моя з Національним банком річниця. Рівно 6 років тому я почала працювати у найкращій інституції країни
62929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні моя з Національним банком річниця. Рівно 6 років тому я почала працювати у без перебільшення найкращій інституції країни і стала частиною найкращої команди

Кожен рік був насправді неповторним. Кожного року з‘являлися нові виклики. Кожного року траплялися перемоги та поразки. Кожного року з‘являлися нові цілі.
 
Нещодавно з колегами, з ким вдалося пройти ці шість років, розмірковували: який же рік був найскладнішим. Не змогли обрати один. Зупинилися на трьох - 2015, 2016 та 2020.
У 2015-му почалося банківське очищення, нарешті курс став гнучким, почали таргетувати інфляцію, працювали над трансформацією самого НБУ. Національний банк перетворювався з подоби інституції у справжній цивілізований центробанк з потужною аналітикою, колегіальними та прозорими процедурами ухвалення рішень, командою сміливих та досвідчених фахівців, об‘єднаних не лише цілями, а й цінностями. Ми разом ставали дорослою неінфантильною організацією.
У 2016-му почали працювати над перезавантаженням банківської системи, як методологічним, так і ідеологічним. Готувалися до націоналізації найбільшого банку України. Історій 2016-го вистачить на цілу книгу та серіал.
А 2020-й - це просто 2020-й. Нічого навіть додавати не буду. Інколи таке враження, що 2020-й ще не закінчився.
Проте кожен з років у Національному банку дав те, чого ніколи в його команди тепер не відняти. Неймовірний досвід. Відшліфовані цінності. Непересічних людей. Емоції та спільність, яка назавжди залишитися. І, звичайно, стійкість.
Попереду ще щонайменше чотири роки в Національному банку. Я дуже вдячна всім з ким працювала і працюю за вашу громадянську та професійну позицію, за принциповість, за відданість справі.
 
Попри те, що іноді буває складно, я з оптимізмом дивлюсь в наше спільне з Національним банком майбутнє .
Дякую Національному банку та людям, які його творять!
Теги: рожкова катерина вікторівна декларація,Катерина Рожкова,Рожкова Катерина Вікторівна,заступник Голови Нацбанку України , Національний банк України,Национальный банк Украины,Рожкова,Екатерина Викторовна Рожкова,Екатерина Рожкова,Екатерина Рожкова Википедия,Екатерина Рожкова НБУ,Украина,Україна,Рожкова Катерина Вікторівна декларація,декларація,декларация,декларации,декларації, Голова Ради НБУ,НБУ ,інтерв'ю з Катериною Рожковою , журналістика, журналісти,МВФ,Єврокомісія, Нацбанк,Нацбанк Украины,Нацбанк України,МВФ ,Рада НБУ,Національний банк,Национальный банк
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР