«Топ-20 впливових людей Києва»: Ігор Мізрах отримав чергову заслужену нагороду

«Топ-20 впливових людей Києва»: Ігор Мізрах отримав чергову заслужену нагороду
353159 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулої неділі, 13 червня в столичному закладі Boho Event Hall відбувся один з важливіших закритих заходів цього літа - Щорічна церемонія нагородження премією «Топ-20 впливових людей столиці». Ведучими події стали шоумен, співак та актор - Андрій Карпов та співачка, фото модель, акторка і просто людина без якої не проходить жодна світська подія - Ксанті.

Саме в цей день, у вишуканому та атмосферному закладі, в елегантних нарядах, костюмах та сукнях, які всі довгий час хотіли «вивести» в світ, зібралися особистості які роблять Київ кращим, цікавішим і яскравішим - одним словом особливим. Успішні, гарні, відомі та харизматичні - усі були там щоб привітати і відсвяткувати разом із номінантами отримання заслуженого звання видатної особистості столиці України. Список номінантів сповнений такими відомими постатями як: Володимир Гришко, Наталія Шелепницька, Володимир Кличко, Ірина Борзова і людина, ім’я якої йде попереду нього самого - Ігор Мізрах, політичний експерт, меценат, громадьський діяч і музикант.

Ігор Аркадійович не тільки отримав нагороду і увійшов у топ-20 впливових особистостей Києвщини, а ще й порадував присутніх виходом на сцену у якості артиста і виконав пару пісень: вже усіма відомий і улюблений хіт «Мой папа вырулит» і новинку, яку виконавець заспівав разом із коллегою - Володимиром Гришко, під назвою «Предупреждал».

Протягом вечора на сцені також виступали DrumArtShowта балет KaramanArt, з яких й розпочалась подія, а в подальшому гостей розважали запрошені артисти української естради: Камалія, Ніна Матвієнко, Євген Літвінкович, Анастасія Лавриненко і багато інших талановитих артистів.

Теги: Ігор Мізрах,Топ-20 впливових людей столиці, Мізрах Ігор Аркадійович, Володимир Гришко,Наталія Шелепницька,Володимир Кличко,Ірина Борзова,Boho Event Hall,Андрій Карпов,Ксанті
ПРЯМИЙ ЕФІР