Олег Марчук: одіозний коррупціонер з податкової почав зливати спільників

Олег Марчук: одіозний коррупціонер з податкової почав зливати спільників
39433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олег Марчук пише доноси на своїх колег –податківців з юридичного департаменту

Податківець-корупціонер Олег Марчук вирішив підставити директора Юридичного департаменту ДПС України та звільнити його заступника –Берізко.

Наш ТГ канал вже повідомляв про те, як  очільник управління організаційно-контрольного забезпечення ДПС України - Олег Марчук здійснював  продаж посад в ДПС та її територіальних структурах за 5 тис доларів.

Але несподіванкою для всіх стало і те, що Марчук також намагається прибрати з посади людей Любченко, а саме - директора юридичного департаменту ДПС України - Олену Єрьоменко та її заступника – Володимира Берізко. Для цього Марчук під анонімним ім’ям  Azazello присилав нам на ТГ ВІЙ.Ukraine фіктивну інформацію, яка змогла б бути підставою для звільнення Берізко.

18 червня 2021 року на наш канал надійшло повідомлення від невідомого користувача на ім’я Azazello, який просив нас запитати керівництво ДПС України щодо скандалу з виконуючим обов’язків Юридичного департаменту Володимиром Берізко, який начебто візував документи ручкою, у котрої зникали чорнила.


Azazello пояснив, що керівник Юридичного департаменту Олена Єрьоменко (людина Олексія Любченко) взяла собі нового заступника (Берізко), який являється «повним дураком» та «клоуном», та під час її відсутності візував документи (Наказ) ручкою, чорнила якої під впливом тепла просто зникали. Його було на цьому піймано, але скандал змогли «зам’яти».  


Також він доповнив, що цей випадок дуже легко перевірити, оскільки про це відомо декільком людям:

Сергію Злакоману - Директору організаційно-розпорядчого Департаменту;

Олені Єрьоменко  - Директор Юридичного департаменту та безпосередньому керівнику Берізко;

Олегу Марчуку - очільнику управління організаційно-контрольного забезпечення ДПС України;

Ларисі Ящук – директору  Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу;

Також він зазначив, що про цей випадок повинні знати в кабінетах вищого керівництва.


Основною ціллю для Azazello був саме Володимир Берізко, але його також не влаштовує Єрьоменко, яку він з радістю змінив би, оскільки не вважає її керівником.


ВІЙ.Ukraine опублікував пост, де зазначив що до нас надійшла інформація стосовно вищезазначеного скандалу, та ми збираємо інформацію з цього приводу.


 

 Але протягом декількох днів ніяких підтверджуючих документів та інформації не надходило, а це значить, що Azazello прислав фейк, метою якого було звільнення Берізко та завдання проблем Єрьоменко.

 Azazello дуже зрадів матеріалу, і ми запитали чи є в нього підтверджуючи документи стосовно викладеного? Він не відповів та після цього зник.


Ми почали розбиратися в цьому питанні самостійно, але так і не знайшли підтвердження.

Але все ж таки знайшли набагато цікавішу інформацію.

Як виявилося, Azazello – це і є Олег Марчук.

Вся справа в тому, що після того як керівник управління організаційно-контрольного забезпечення ДПС України Олег Марчук, в матерній формі, під анонімним ім’ям Mozes Cafree, прокоментував наш пост відносно самого себе, йому прийшлось видалити себе з нашого каналу (9 червня).

Але вже наступного дня у нас з’явився новий користувач Azazello, який вже культурно коментував рівень нашої роботи та дуже хвилювався за наших користувачів.

Вже в подальшому Azazello набрався сміливості, і вирішив злити Володимира Берізко, придумавши неймовірну історію з зникаючими чорнилами.

Але Олег Марчук ( Azazello / Mozes Cafree) не врахував одну річ –всі його видумані персонажі входили на канал ВІЙ.Ukraine під одним ІР –адресом.

Крім того, маючи повагу до себе, та зневагу до свого оточення, а саме зневагу до свого керівника Сергія Злакомана, Ящук, Єрьоменко та інших людей, він допустив ще одну помилку – в листуванні до нас зазначив з великої літери лише своє прізвище «Марчук», а всіх інших керівників написав з маленької літери.


 

 Таким чином корупціонер-Марчук через нас намагався позбавитися заступника Єрьоменко – Володимира Берізко, але після того як ми написали що все це фейк, він теж видалився з нашого каналу.


Основне що цікавить Марчука, це те, щоб Берізко не пройшов конкурс на заступника, та не був призначений на постійній основі.

Він намагається поставити свою людину в юридичний департамент та в подальшому прибрати саму Єрьоменко. Така активність зв’язана з тим, що Любченко вже не може повністю контролювати ДПС і це чудова можливість для Марчука - прибрати своїх ворогів.

На сьогоднішні день, підстав для звільнення Марчука та відкриття кримінального провадження досить багато.

Але керівництво ДПС та інші департаменти не помічали і того, що він намагається зливати інформацію та  таким чином підставляти свої колег.

Думаємо, ось тепер йому потрібно збирати речі.   

telegra.ph

Теги: Злакоман Сергей,Еременко Елена,ДПС,Беризко Владимир,Берізко Володимир,ДПСУ,корупціонери,податкова,Марчук Олег ,Олег Марчук –стукач в податковій структурі,Олег Марчук: одіозний коррупціонер,Олег Марчук пише доноси на своїх колег ,Податківець-корупціонер Олег Марчук ,Державна податкова служба України,Украина,Україна,Злакоман,Еременко,Беризко,Берізко,Марчук
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР