ЯК УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА ЙДЕ НА ВІДКРИТИЙ КРИМІНАЛ?

ЯК УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА ЙДЕ НА ВІДКРИТИЙ КРИМІНАЛ?
55722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наше видання вже неодноразово описувало схеми дерибану земель ПАТ «Модуль – М». Хто стоїть за рейдерським захопленням приміщень та багато цікавого для правоохоронних органів. Три кримінальні справи (№42021070000000155,№42021070000000137, №2019071030000177) порушені відносно дійових осіб та їх поплічників, та як бачимо санкційний Валерій Пересоляк,  і мер м.Ужгорода Богдан Андріїв - вгомонитись не можуть. Проект рішення на сесію яка відбудеться 01-07-2021 році - «протянули…»

Проект рішення на сесію яка відбудеться 01-07-2021 році - «протянули…»

Обіцянки і фінансові зобов’язання,  які Андріїв дав перед санкційним  Пересоляком виконати треба бо буде «гайка». То ж йдемо послідовно…! Створені «ручним кроликом» Андріїва - Букатком О. фіктивні фірми ТзОВ «Інвестгруп К» «Інвестгруп К-1», «Інвестгруп К-2», «Інвестгруп К-3» є схемою НЕЗАКОННОГО привласнення майна(тобто будівель), під які дерибаняться землі ПАТ «Модуль-М». Роз’яснюю в деталях.. При незаконному набутті прав на нерухоме майно, котре зареєстрував «чорний нотаріус» Селехман Олександр – висновок Міністерства Юстиції публікуємо для ясності!  Для всіх депутатів раджу уважно прочитати, щоб потім не коментували, що МИ цього не знали. А ось послідовність дій нашого розслідування….

Наказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман ОНаказ Мінюсту, щодо камеральної перевірки приватного нотаріуса Селехман О

Пан «чорний нотаріус» Олександр Селехман на даний час має обмеження на 3-и місяці до бази реєстру нерухомого майна (і трішечки пішов в загул…) – це висновок камеральної перевірки Мінюсту, щодо реєстрації прав власності будівель на фірми:ТзОВ «Інвестгруп К», «Інвестгруп К-1», «Інвестгруп К-2», «Інвестгруп К-3» - Акт публікуємо для правоохоронних органів, щоб вже їм трішечки допомогти!

Та як бачимо, жадоба до грошей не зупиняє, а НІ санкційного Пересоляка в лиці (Стельмаха), а НІ  Андріїва  в лиці «господарника»  Букатка… Тож йдемо далі …

Заступники Голови земельної комісії з питань регулювання земельних відносин … є Ковальський Анатолій який відповідає за новобудови в місті котрі будує нардеп Василь Петьовка – один з лідерів «Рідного Закрпаття», та депутат від «Рідного Закарпаття » - Віталій Смірнов (котрий вже декілька років «тримає» інформ-ресурс zak-insaider.com.ua) – для обслуговування Пересоляка і Ко у медійному просторі. До слова – депутат без біографії, і діяльність його «засекречена», бо ж прийом громадян він не проводить…! В медіа не «світиться» - земельні питання люблять тишу!

Заступники Голови земельної комісії з питань регулювання земельних відносинЗаступники Голови земельної комісії з питань регулювання земельних відносин

Ось приклад  де на сайті депутата Віталія Сірнова публікуються матеріали санаційного Пересоляка:

Ось приклад  де на сайті депутата Віталія Сірнова публікуються матеріали санаційного Пересоляка:

Та дивним тут є і те, що «великий» борець за справедливість чомусь мовчить про дерибан чи рейдерство… земельних ділянок під ФІКТИВНІ фірми.Чи то партійна дисципліна Рідного не дозволяє на «Боса» наїжджати? В….й Г….ла – зайшло? Знаю, що ТАК і не мало…

Питання до правоохоронців ВИ теж в долі?

ОСЬ ВАМ номери кримінальних проваджень:

  1. №42021070000000155
  2. №42021070000000137
  3. №2019071030000177

Та дивним є і те, що екс-працівники правоохоронних органів Ю.Рахівський (котрий відповідає за цей напрям роботи) та екс-прокурор Шимон І.П. ніяк не реагують на дії чиновників міськради, тобто їх законність.  Ми не зупиняємось…Ми тільки починаємо… далі буде в ОСОБИСТОСЯТЯХ (хто з депутатів, тримає руку на пульсі) та сумах отриманих за вирішення питання  з ПРАЙС-МЕНЮ на земельний дерибан в ужгородській міськраді.  

До слова злі язики кажуть, що це скликання депутатів Є – найдорожчим з усіх скликань..ну ВИ зрозуміли про, що я.

Далі буде…

Павло Білецький для ІА "ЗІДО"

Теги: Валерій Пересоляк,Ужгород,мер Ужгорода,Ужгородська міська влада,Богдан Андріїв,Андріїв Богдан,ПАТ Модуль – М,Олександр Селехман,Олександр Селехман нотаріус,Селехман нотаріус,Василь Петьовка,Ковальський Анатолій,Віталій Смірнов,Віталій Сірнов,Украина,Україна,Валерий Пересоляк ,Пересоляк Валерий Иванович,Андріїв,Селехман ужгород,нотаріус Селехман,чорний нотаріус Селехман,Петьовка,Ковальський,Смірнов,ПАТ «Модуль – М»,Модуль – М,ПАТ,Мінюст,ТзОВ «Інвестгруп К», «Інвестгруп К-1», «Інвестгруп К-2», «Інвестгруп К-3»
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР