Володимир Слишинський – схематозник під прикриттям Володимира Гройсмана і не тільки?

Володимир Слишинський – схематозник під прикриттям Володимира Гройсмана і не тільки?
46283 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 серпня 1965 року у глухому та забутому селі Браїлівка під Кам’янцем-Подільским народилась одна дуже цікава та згубна для багатьох особистість - Володимир Іванович Слишинський.

З часом його сім’я перебралась до Вінниці, де молодий Вова вступив до ПТУ і опановував технічну сферу - був слюсарем, випробовувачем конструкторського бюро... І було би все непогано, але грянула “перебудова” і надворі почало пахнути великими змінами.  У 1989 році Слишинський записується в лави активістів новоствореного Народного Руху України - партії “РУХ”, на крайових зборах якої він був обраний заступником голови вінницького осередку. Надалі ці “патріоти” були залучені до співпраці з учорашнім завзятим комуністом Леонідом Макаровичем Кравчуком. Окремі з них, як от Валерій Палій, який отримав посаду начальника юридичного відділу, отримали крісла в місцевій адміністрації. Її тодішній голова - не менш палкий комуніст, ніж Кравчук, Микола Дідик запропонував на місце міського голови Дмитра Дворкіса, який був номінально підопічниим Суркіса та Мадведчука. Дворкіс теж був “рухівцем” і слухав старших по партії, які запропонували новоспеченому меру взяти радником молодого юриста Вову Слишинського. Юристом він став зовсім незадовго до того - отримавши юридичну освіту аж у Вінницькому технікумі м’ясної та молочної промисловості.

Мабуть саме тому Володимир робив десятки помилок на одній сторінці й не міг грамотно формулювати речення. Згодом партійні лідери знову нав‘язали Дворкісу взяти на посаду Слишинського, на цей раз - начальником інформаційно-аналітичного управління. З часом політична мапа Україна потерпіла певні зміни, до влади прагнув Павло Лазаренко, який був головой партії “Громада”. Вона намагалась всіляко підім’яти під себе адміністративний ресурс і Вінницький регіон не лишився осторонь - обласну організацію очолив Олег Кудрявцев, а головою координаційної ради був обраний Григорій Фурман, колишній заступник голови вінницького “РУХу”, який умовляв колись Дворкіса взяти до себе в радники Слишинського.

Володимир Іванович Слишинський

Останній так само, без зайвих запитань, переметнувся у стан “Громади”, адже Фурман, що називається, ”підігрівав” його немаленькими сумами у валюті із прибутку свого приватного підприємства. Таким чином Слишинський поєднував партійну діяльність із роботою в міськвиконкомі, де відігравав важливу роль елемента адмінресурсу ”Громади”. Незабаром партія із тріском пролетить на виборах, але Дмитро Дворкіс, який йшов у списку третім, у ВР проходить, не полишаючи при цьому пост мера Вінниці, а надалі ще й сумісно пост губернатора. Звісно ж, цю протизаконну схему виконав той таки “злий геній” Володимир Слишинський. Текст заяви, яку Вова запропонував Дворкісу, містив нехитре прохання розглянути його звільнення з посади міського голови у зв’зку з переходом на іншу роботу в облдержадміністрацію. “Підгодовані” депутати все зробили ”як треба” і так і не спромоглися звільнити крісло мера з-під Дворкіса.

Здавалося б, усе чудово, але прогримів грім і Павла Івановича Лазаренка закинули до в’язниці у США - політична вага ”Громади” була знівельована і недовго їй лишалось ряст топтати. Фурман знаходить для себе й Слишинського нове пристанище - СДПУ(о), домовляється особисто з Суркісом і Медведчуком про те, щоб Вову призначили головою обласного осередку партії, а сам Григорій Фурман став його першим заступником. Щодо роботи у міськвиконкомі, то тут відбулося певне рокірування - мером Вінниці став Володимир Ваховський, який розігнав усю команду Дмитра Дворкіса і Слишинський залишився безробітним. Тоді, на той час ще його старший соратник, Григорій Фурман просить Володимира Продивуса взяти Вову до себе на роботу, заодно порадивши йому відкривати власне ПП, що він і зробив, започаткувавши юридичну фірму, яка славилася своїми темними справами. Незабаром мали відбутися нові вибори - Фурман йде на горезвісний ринок Гройсманів ”Юність” та пропунує себе разом з усім своїм ресурсом як довірену особу, адже мав намір отримати депутатський мандат. Він знайомить Гройсманів з головним редактором ”Вінницьких Вістей” Іваном Михальчуком, який очолить передвиборну кампанію Володимира Гройсмана в міську раду - згодом і батько і син Гройсмани стануть депутатами, а у 2004 році вони здійснять переворот по зміщенню діючого на той час секретаря Віктора Козака  - Володимир Гройсман займає його місе і стає секретарем Вінницької міської ради.

Владимир Слышинский и карьерный рост. Каким образом негодяи и предатели добиваются успеха

Володимир Слишинський

Отут і сталася ключова подія - знайомство Слишинського з Гройсманом - по протекції самого ж Фурмана Вову Слишинського включають до нового списку співробітників виконкому і з цього часу він починає служити, як вірний песик, іншому Вові - Гройсману. Здружились вони так, (ще питання, яким методом) що 2005го Володимир Іванович стає заступником мера. Отримавши більш владного, багатого та могутнього покровителя, Слишинський , немов та хтива повія, вирішує позбутися Фурмана, наче непотрібного сутенера. Замість подяки за багаторічну всебічну щиру допомогу Григорій Фурман отримує кримінальну справу проти себе та партнерів. Спершу було заморожене будівництво, по якому Фурман розробив документацію - Вова виніс цей проект на сесію і умисно запоров його.

А далі по Григорію та його партнерам працювали за наводкою вже проплачені та мотивовані правоохоронні структури, які фабрикували справи та докази - Фурмана притягнули до відповідальності за розкрадання якоїсь там муки у пайовика під час будівництва житлового будинку, хоча фактично статися цього не могло в силу певних об’єктивних причин. Суд виправдав Григорія Самойловича, хоча тяганина його і партнерів із владою Гройсмана-Слишинського була ще важка й довга - їх шантажували, залякували, а деяких навіть вивозили до лісу й катували. Розправа над колишніми покровителями та усіма небажаними звісно ж відбувалася на тлі масового дерибану бюджетних коштів та державних багатств. Слишинський стає справжнім відданим ”Тузиком” патрона Гройсмана, давно забувши про патріотичні ідеали ”РУХу”, переметнувся спершу до дніпровського магната Лазаренка, потім до нуворишів Суркіса та Медведчука, а потім, під крилом нового хазяїна, він обома руками підтримував відверто проросійського Януковича та його Партію Регіонів, як і його повелитель, який проголошував на Театральній площі у Вінниці у самий розпал Революції гідності 2014 року, що події на Майдані це була ”громадянська війна”... Шкода, але не пройшло багато часу, як до влади у країні прийшли вінницькі, а Гройсман обійняв пост в.о. прем’єр-мінстра, а згодом приставка ”в.о” відпала і Слишинському кидають кісточку у вигляді посади першого заступника апарату Верховної Ради України.

Його руками Володимир Борисович вирішував майже усі свої ”чорні" справи, про які вже написано чимало - тепер відомо, хто був його”сірим кардиналом". Крихт зі столу Гройсмана Вова Слишинський отримав чимало - лише у офіційній останній декларації можна побачити мільйони, а усі чудово знають, що в українських реаліях офіційна деклараці - лише капля у морі. Зрештою, з приходом нової влади Слишинський, самом собою, був відсторонений і пішов у політичне небуття, як і його патрон, але останній планує “велике повернення" в політику, і не буде сюрпризом, що його вірний пес продовжить разом із ним обкрадати українців.

Теги: Володимир Іванович Слишинський,Володимир Борисович,Володимир Гройсман,Гройсман,Слишинський,Владимир Слышинский,Владимир Гройсман, Владимир Слышинский,Украина,Україна, Украиинская стратегия Гройсмана, Владимир Борисович Гройсман,Владимир Гройсман Википедия, Григорий Фурман, парламент, Винница, выборы, Дмитрий Дворкис, Владимир Ваховский, Виктор Медведчук, Виктор Янукович, революция достоинства, Вінниця, Вінницька область,Слышинский,Фурман,Янукович,Виктор Янукович Википедия, Владимир Гройсман,Дворкис,Ваховский,Виктор Медведчук,Виктор Медведчук Википедия,СДПУ ,Верховная Рада Украины,Верховная Рада ,Верховна Рада України,Верховна Рада,ВР,ВРУ,РУХ,ОПГ ,Суркис,Николай Дидык,Дидык,Павел Лазаренко,Лазаренко,Олег Кудрявцев,Кудрявцев,Григорий Фурман,Владислав Телень,Телень,Громады,Юность,фирма Юность,рынок Юность,Революция Достоинства “гражданской войной”,Революция Достоинства ,Вінницька партія Гройсмана,партія Гройсмана,Вінниця,Винница,партія , Украиинская стратегия Гройсмана,Украинская стратегия Гройсмана,Украинская стратегия ,стратегия Гройсмана,стратегия ,Рейтинг,УСГ,Українська стратегія Гройсмана,Українська Стратегія Гройсмана,Українська стратегія ,стратегія Гройсмана,Социс,Мураєв,Ляшко, Ринат Ахметов,Ахметов,Ринат Ахметов Википедия, Верховная Рада, Верховна Рада,КМІС ,компанія КМІС ,Євген Мураєв,Мураев,Евгений Мураев,Смишко,Игорь Смишко,Смешко,Игорь Смешко,Смішко,Ігор Смішко,Олег Ляшко,опозиція,Моргунов,Моргунов Сергій,Моргунов Винница ,гройсман моргунов,Порошенко,Моргунов , Петр Порошенко,обороноспособность,диверсия ,взрывы в Калиновке,Государственная измена,мер Вінниці Сергій Моргунов,Сергій Моргунов,чиновники ,офшори ,шахрайство ,Олександр Дан,рабує Вінницю,УКРАГРОВЕСТ, Сергій Моргунов піариться,Моргунов-Дан,вінницькі чиновники ,Муніципальне житло,Міністерство оборони України ,збагачення на крові,ТОВ «Готліб ЛТД»,Рустамов Руслан Натигович,Павло Шкруднєв ,ТОВ «Реал-Гранд Буд»,Сергей Анатольевич Моргунов,Компромат и досье на мэра Винницы Сергея Моргунова, Моргунова Наталья Владимировна, скандал вокруг мэра Винницы,Вінницький феодал, проголошення Незалежності ,феодалізм, Гройсман, Черновицкий государственный университет имени Ю. Федьковича,преподаватель истории,Президент,Анатолий Васильевич Моргунов (, декларации о доходах мэра Винницы,ОРДЛО,Дан Валерій Юрійович, СБУ ,незаконне збагачення , Павло Яблонський,Ігор Ревтюх,секретар міської ради,Вишенькаміськтеплоенерго,Тандем буд груп,Сергей Моргунов,Мэр Винницы Сергей Моргунов,Сергей Моргунов Википедия,Моргунов Сергей,Моргунова Оксана,Мэр Моргунов,Мэр,мэр Винницы,Владимир Гройсман ,Центральный рынок,Винницкая европейская перспектива,ЕКОНІКА-М,Иван Бабий,Бабий,ВІТЕКОМ,ООО «ВІТЕКОМ»,Супутник Центр,Владимир Борисович Гройсман,Гройсман ,Гройсман новости ,Владимир Гройсман компромат ,Роттердам+,Южмаш, ЖК “Аристократ”,Офис президента, хабар екс Прем'єр-мініструВолодимир Гройсман, Гройсман коррупция ,пиар, мэр Винницы,Владимир Гройсман скандал , Володимир Гройсман корупційні схеми, Рінат Ахметов, Гройсман піар,ФБР ,Федеральное Бюро Расследований,Ринат Ахметов,ДТЭК Ринат Ахметов,Украина 24,Монако,Швейцария,Евровиденье, Віктор Мацера,Юність,фірма Юність,Олекснадр Буцерога,Олександр Бартьянов,Вінницька міська рада,депутат Мацера, Сергей Моргунов,Винницкая ОГА,Брижчук Дарья,Огер Анна,Петр Бабий,озеро Вишенка,пруд Подолье,Саша Вельгус,Агенция муниципальной недвижимости,Александр Дан,ООО Винекс,Мацера,Буцерога,Бартьянов, Винницкая область,суд,Вінницький міський суд,Вінницький суд,міський суд,Держгеокадастр,Козак,Юрій Козак,Вінницька обласна рада,Вінницька рада,обласна рада,геокадастр, Вінницька європейська стратегія,Совість України,Лука-Мелешківська сільрада,Лука-Мелешківська ,ПП фірма «Юність»,ГО “Людяність” ,ГО Людяність,ГО ,Людяність,ВОВ УФПО "ПРАВОЗАХИСТ",ВОВ УФПО ПРАВОЗАХИСТ,"ПРАВОЗАХИСТ",ПРАВОЗАХИСТ,ТОВ “ЕНЕРА”,ТОВ ЕНЕРА,ТОВ ,ЕНЕРА,ПП "АВГУСТИН-М",ПП АВГУСТИН-М,АВГУСТИН-М,ПП , ГО "СОВІСТЬ ПОДІЛЛЯ", ГО СОВІСТЬ ПОДІЛЛЯ,ГО,СОВІСТЬ ПОДІЛЛЯ,Анатолій Моргунов,ТОВ “ВАМНАМ”,ТОВ ВАМНАМ,ВАМНАМ,ТОВ “АМІК”,АМІК,ТОВ АМІК,Відродження,СТ “Відродження”,Лісова сторожка,Віват,ПП ТК Домострой,ТК Домострой,Домострой,Володимир Кожухівський,Кожухівський, ТОВ “Пирогова 85 а”, Пирогова 85 а, ТОВ “Каіса”,Каіса,Клуб антикварних та спортивних автомобілів,ТОВ «Каіса-Фін-Груп»,Каіса-Фін-Груп,ТОВ «ЦУБ Капітал-Інвест»,ЦУБ Капітал-Інвест,Держземкадастр,ТОВ «Каїса-Фін-Груп»,ТОВ Каїса-Фін-Груп,Каїса-Фін-Груп,олжность,Гройсман Владимир ,конкурс,Таможня,Винницкая таможня,Скоромный Игорь,Скоромний Ярослав,Македон Юрий,Македон Павел,Скромний,Македон,БПП, Винницкая таможня,митниця,Львов,Закарпатье,Одеса,Одесса,Волинь,Волынь,бывший экс-премьер,бывший экс-премьер Владимир Гройсман,бывший экс-премьер Гройсман,экс-премьер Владимир Гройсман,экс-премьер Гройсман,Владимир Гройсман фото, Владимир Гройсман биография, Владимир Гройсман досье,Гройсман фото,Гройсман биография,Гройсман досье,Гройсман декларация,Владимир Гройсман декларация, прем’єр-міністр Володимир Гройсман.,Володимир Гройсман Вікіпедія,ЕС,НАТО,Петр Порошенко Википедия,Петро Порошенко,Суркиси,Суркисы,Медведчук,Громада
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР