Ігор Мізрах – шлях від талановитого педагога до відомого політичного діяча та неперевершеного співака, що увійде в музичну історію України і не тільки…

Ігор Мізрах – шлях від талановитого педагога до відомого політичного діяча та неперевершеного співака, що увійде в музичну історію України і не тільки…
39959 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мізрах Ігор Аркадійович - талановита особистість, людина з широкими здібнстями, а головне - великою душею. Народився він 1 серпня 1971 року в сім'ї педагогів та інженерів у місті Вінниця, де закінчив 25-у школу та згодом вирішив піти по стопах свого батька, вступивши до педагогічного училища. Характер лідера й невиправного перфекціоніста, який завжди завзято береться за благочинні ініціативи зробив його одним із кращих студентів й вже після другого курсу він отримав пропозицію зайняти посаду старшого вожатого у дитячому оздоровчому центрі міста Тульчин Вінницької області. Забігаючи наперед, варто зауважити, що у період між старшою школою та педагогічною роботою у дитячих таборах була написана, а потім і заспівана усім відома пісня-хіт “Детство”. Вона була кимось почута та облюбована, але за відсутності авторського права в СРСР - просто записана десь на папірці та врешті виринула у популярному фільмі Пропоную руку і серце”, а потім переспівана іншим виконавцем - Юрієм Шатуновим уже в 1992 році. Але коли Ігор Мізрах заявив про себе, як про автора цієї пісні - було вже запізно, наразі він хоче відновити права на цей витвір. Загалом Ігор Аркадієвич - це суцільна квінтесенція творчості, креативу та розуму й кмітливості, що дозволило йому здолати масу життєвих негараздів та перепон і стати видатню особистістю.

У 1990 він вступив до Вінницького педагогічного інститут, де одразу після навчання , у 1995 році почав викладати педагогічну практику й вважався надперспективним кадром. Паралельно з цим він працюаав учителем початкових класів у ЗОШ №16 та згодом №25. Виснажливу вчительську роботу Ігор Аркадієвич поєднував з працею у Будинку дітей та юнацтва у Вінниці, займаючи посаду організатора. Він проводив багаточисельні конкурси, на кшталт конкурсів краси і талантів, різномантні свята, “дитячі ранки”, загальноміські святкування. У 2004-му разом із своїм батьком, поважним у Вінниці професором, відмінником освіти, Аркадієм Ананієвичем Мізрахом вони заснували Вищий навчальний заклад “Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва” (ВІКОП). Аркадій Ананієвич був урочисто проголошений ректором новоствореного вузу, а Ігор Аркадієвич - проректором. Надалі він також стане аспірантом Академії педагогічних наук та ще й отриамє диплом про здобуття вищої оствіти у одному з найкращих правничих вузів східної Європи - Одеській Юридичній академії, адже просвітницька діяльність - одна з головних віх життя Мізрахів.

Ось так Ігор Акрадієвич прокоментував ситуацію з освітою в Україні у своєму інтерв’ю: "Я, як педагог, з сім'ї, де усі педагоги, розбираюся в тому, що таке освіта і її рівень для подальшого становлення людини у дорослому світі. Я особисто працював у вузах Вінничини і бачив, яке полум'я горить в очах наших українських студентів, коли у них виходить вчитися справі їх життя. Так що наше завдання - надати їм цей шанс і зробити освіту якомога доступнішою"У 2008му він отримає нагороду “За розбудову освіти”.

Та час не стояв на місці і жага нових звершень у професійній та творчіій сфері кликала Ігоря Аркадієвича до нових висот - він переїздить до Києва та вирішує активно зайнятись громадською  діяльністю, паралельно освоюючи журналістику. Зовсім згодом він стає членом Спілки журналістів України і шеф-редактором одного із кращих глянцевих видань країни - PERSONA.TOPпро особливих та славних особистостей нашої держави, яке високо котується професійними оглядачами та експертами і, звісно ж, читачами. Тираж журналу зріс в кілька разів від часу його заснування й продовжує невпинно розвиватись.

Але журналістська діяльність Мізраха не дає спокою багатьом нечистим на руку суб’єктам - його одразу ж почали переслідувати та тиснути на неупереджену натуру Ігоря АркадієвичаЙого самовіддана громадяньска позиція, обізнаність у юриспруденції та журналістські здібності були помічені українським політикумом і неодноразово Ігоря Аркадієвича запрошували стати помічником та радником депутатіва, зрештою, і радником у різноманітних державних структурах. Його відношення до корупції абсолютно однозначне і про це можна почитати у його ж власному нарисі - “Корупція як проблема національної безпеки”

Більше того, історична тематика йому так само не чужа - історичні есе так само його стежка.

Зараз Ігоря Мізраха знають, як потужного політичного аналітика, експерта й авторитетного спеціаліста у галузі права. Його плідна заповзятість на цьому шляху стала у нагоді на посаді заступника голови комітету по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією, а також заступником голови комітету з народної люстрації, і за свою ефективну роботу був нагороджений  грамотою Верховної Ради України та став кавалером ордену Святого Рівноапостольного князя Володимира 3-ого ступеню. Особливе визнання та соціальну вагу отримав після номінацій та отримання звань, таких як “Політик Року”  ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020“ТОП-20 впливових людей Києва”.

Ще одна сфера, в якій активно проявив себе Ігор Мізрах - меценацтво. Кожна благодійна ініціатива активно ним підтримується й просувається, як, наприклад, допомога сім’ям, у яких є життєві негаразди та багато інших проектів. По причині усіх цих обставин Ігор Аркадієвич є частим гостем  на різноманітних телеканалахтакож часто люди зустрічають і його авторські змістовні теле-інтерв’ю.

А найцікавіше - на десерт, як вже повідомлялось вище, Ігор Аркадієвич буквально “хворіє” музикою, це його душевна струна, якої він торкається, як тільки має змогу у безодні рутинних проблем.  Він - ідейний натхненник, організатор і керівник продюсерського центру "MIZRAKH PRODUCTION", метою якого допомога молодим талановитим артистам реалізувати свій потенціал. З продюсерським центром співпрацювали відомі вокалісти Євген Кемеровський, Марія Максакова, Аїда, Віталій Борисюк, Натаніка, композитор, поет, виконавець, заслужений артист України Олександр Тищенко, Ольга Сумська, Світлана Леонтьєва і т. д.  Композитори і поети Сергій Жоров, Олександр Матієнко та інші. Продюсерський центр більше 20 років займається організацією концертів, конкурсів краси, різних свят і заходів в Україні за участю зірок естради.

Ще в юності, у ансамблі «Троїсті музики» Вінницького педагогічного училища під керівництвом Черевко Віктора Андрійовича розкрився музичний талант Ігоря Мізраха. Він майстерно опанував гру на фортепіано, гітарі, баяні, акордеоні та контрабасі. Перша пісня «Вибір є!» - 2009 рік, потім «Просто» (музика - Євген Григор'єв, слова - Ігор Мізрах) у виконанні Ігоря Мізраха записана в одеській студії «Маестро». Головний сенс і посил пісень Ігоря Мізраха - любов, вірність, доброта, чесність, відкритість, дружба, віра в краще. У 2016-му вийшов  перший альбом «Я сам тебе вигадав» - записаний наживо без комп'ютерної обробки і спецефектів. Другий альбом «Для коханих». Ліричні пісні та шансон (2017). Третій альбом 2018-го року «Вибране для вибраних» узагалі став бестселером, до якого увійшли кращі пісні: «Мой папа вырулит», «Ніч така місячна» (дует з оперною дівою Марією Максаковою)та «Дай мне раз» (дует з Натанікою).

У 2019 Ігор Мізрах разом з Маестро Володимиром Гришком виконали дуетну композицію під назвою «ПРЕДУПРЕЖДАЛ». Зимовий шлягер “Холодна зима” у дуеті із співачкою Ксанті узагалі став однією із найвпізнаваніших пісень кінця 2020-го. 2021 - ще один хітовий альбом “Амулети кохання”.

Творчість Ігоря Аркадієвича так глибоко западає у душу слухачам, що його все частіше кличуть виступити на різноманітних заходах та міроприємствах, які вже просто важко перелічити.

Безумовно, Ігор Аркадійович Мізрах увійде в музичну історію України і не тільки.

P.S. Талановита людина - талановита в усьому. Ігор Аркадієвич ще й чудово готує. Сам спробував його рецепт приготування котлеток і не пошкодував: "ВКУСНЫЕ СЕКРЕТЫ ИГОРЯ МИЗРАХА: КОТЛЕТЫ НА ПРОТИВНЕ В ДУХОВКЕ. ПОЧЕМУ КОТЛЕТЫ НУЖНО НЕ ЖАРИТЬ, А ЗАПЕКАТЬ? 

Теги: Мізрах Ігор Аркадійович,Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва,ВІКОП,Аркадій Ананієвич Мізрах,Ігор Мізрах, Мизрах Игорь, общественный деятель Игорь Мизрах, политика Игорь Мизрах, Продюсер Игорь Мизрах, экономика Игорь Мизрах, юрист Игорь Мизрах, музыкальный продюсер Игорь Мизрах, продюсер, Игорь Аркадьевич Мизрах, Политический эксперт Игорь Мизрах, Игорь Мизрах, Игорь Мизрах Вкипедия, политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах, Мізрах Ігор Аркадійович , Мізрах Ігор Аркадійович новини, Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт, Мізрах Ігор Аркадійович досьє, Мізрах Ігор Аркадійович біографія, Игорь Мизрах Банковая, Мизрах Игорь новости, Политэксперт Игорь Мизрах, Мизрах Игорь член Национального союза журналистов Украины,Мизрах песни,Мизрах музыка Игорь Мизрах,Мизрах Винница,Мізрах Ігор,Игорь Мизрах песни,Мизрах Игорь музыка,Мизрах песни ,Мізрах музика,Мизрах композитор,Игорь Аркадьевич Мизрах,Мизрах Киев,Мізрах Вінниця,аналитик Мизрах Игорь,Мизрах политик,политик Мизрах Игорь,Мизрах И.А,Мізрах.І.А,Мизрах адвокат,Мизрах Банковая,Мизрах сайты, Мизрах музыка Игорь Мизрах,песня предупреждал,Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Вкипедия,политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор Аркадійович новини,Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович досьє,Мізрах Ігор Аркадійович біографія,Игорь Мизрах Банковая,Мизрах Игорь новости,Политэксперт Игорь Мизрах,Мизрах Игорь Аркадьевич,Мизрах Игорь биография,Игорь Мизрах новости бізнес,Игорь Мизрах Амулеты любви,Ігор Мізрах Амулети любові,Игорь Мизрах & KSANTI Холодная зима,Игорь Мизрах – «Амулеты любви»,Мизрах Игорь Кардиограммы любви, Игорь Мизрах Мой папа вырулит, KSANTI ,Євген Літвінкович Ігор Мізрах,Евген Литвинкович Игорь Мизрах,артисти,Я сам тебя выдумал,Мне уже не важно,Украденное солнце,Старый фотоальбом,Химия,Примадонна,Предупреждал Мизрах Игорь, Игорь Мизрах кардиограммы любви,Птицы странники Мизрах Игорь, Ігор Мізрах музика,Мізрах Ігор пісні,Мізрах Ігор Катерина Бужинська,Мізрах Ігор Анатолій Гнатюк,Мізрах Ігор Ксанті,Мізрах Ігор Євген Літвінкович,Мізрах Ігор Вікторія Булеева,Мізрах Ігор кардіограми,Мізрах Ігор Птахи мандрівники,Мізрах Ігор Амулети,Мізрах Ігор Попереджав,Мізрах Ігор Мій тато,Мізрах Ігор Хімія,Мізрах Ігор Старий фотоальбом,Мізрах Ігор Украдене сонце,Мізрах Ігор Мені вже не важливо,Мізрах Ігор Я сам тебе вигадав,Мізрах Ігор Дай мені,Мизрах Игорь Дай мне,Мизрах Игорь Мне уже не важно,Мизрах Игорь Украденное солнце,Мизрах Игорь Старый фотоальбом,Мизрах Игорь Химия,Мизрах Игорь Примадонна,Мизрах Игорь Мой Папа,Мизрах Игорь Предупреждал,Мизрах Игорь Амулеты,Мизрах Игорь Птицы странники,Наталка Карпа, Евгений Литвинкович, Ксанти, Виктория Булеева, Анатолий Гнатюк, Екатерина Бужинская,NZK,PERSONA.TOP,MIZRAKH PRODUCTION,Украина,Україна, Мой папа вырулит, новый супер-хит Мизрах Игорь, Сергей Жоров, Алла Пугачева, Евгения Власова, группа Мираж, Александр Матиенко,Мизрах музыка,Perfect beauty of the Universe,Мизрах,Игорь Мизрах Википедия,Мой папа вырулит,искусство,СМИ,Мизрах Игорь,Политический эксперт,общественный деятель, политика,Я сам тебя выдумал ,экономика ,юрист, музыкальный продюсер, продюсерская профессия, «Мужская песня» Игорь Мизрах,Политический эксперт Игорь Мизрах,Владимир Гришко,Владимир Гришко песни,Владимир Гришко Мизрах Игорь,Владимир Гришко предупреждал,Музыка Владимир Гришко,Major Muzik,студия Сергея Жорова «Major Music».,Игорь Мизрах новости,бізнес,Перше правило бізнесу,правило бізнесу,песня предупреждал Ігор Мізрах,министры,высшие образование, система высшего образования в Украине, система высшего образования ,педагог,Педагоги,ВУЗ,высшая школа,Украинская высшая школа,государство,развитие государства,специалист,специалисты,инновации,коммерческое высшее учебное заведение,ректор,образование в Украине,высшее образование в Украине,образование,учитель младших классов,Высшее учебное заведение,инновационная деятельность высших учебных заведений,квалификация,квалификация научных работников,интеграция ВУЗов,интеграция высших учебных заведений,Игорь Мизрах музыка,Украденное солнце песня,«Мужская песня» Игорь Мизрах,Mama Special 2021,Mama Special,дети,фешн-показ,Игорь Аркадиевич Мизрах,музыкальный продюсер, Ігор Мізрах
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР