Оточення братів Дубинських зняло конкурентів з підмітання вулиць у Кам’янському на 29 млн гривень

Оточення братів Дубинських зняло конкурентів з підмітання вулиць у Кам’янському на 29 млн гривень
324940 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 червня адмінколегія АМКУ зобов’язала КП Кам’янської міськради «Кам’янське автотранспортне підприємство 042802» скасувати допуск до аукціону з прибирання та підмітання міських вулиць ТОВ «Дніпро-Інвестгруп» та ФОП «Снігірьов Олександр Дмитрович».  Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Цей тендер очікуваною вартістю 29 млн гривень комунальне підприємство оголосило  7 лютого,  аукціон мав відбутися 1 липня. За умовами тендеру, підрядник мав утримувати в чистоті міську територію до кінця 2021 року. На торги подалися три учасники:  вищезазначені ТОВ «Дніпро-Інвестгруп», ФОП «Снігірьов Олександр Дмитрович» та ТОВ «Екологія Д».  Останнього до конкурсу не допустили, бо в його банківській гарантії містилось посилання на передостанню, вже не чинну редакцію тендерної документації.

3 червня «Екологія Д» звернулось до АМКУ, проте свій недопуск не оскаржувало, а просило скасувати участь у торгах двох конкурентів – «Дніпро-Інвестгруп» та «Снігірьова Олександра Дмитровича» ,бо вони всупереч вимогам тендерної документації не надали листи-згоди на збір та обробку персональних даних від підписантів своїх банківських гарантій. 29 червня адмінколегія АМКУ (Н. Буроменська, І. Копайгора, Б. Горобець) з доводами скаржника погодилась, зобов’язала «Кам’янське автотранспортне підприємство 042802» скасувати допуск обох учасників до торгів. Тепер замовник може провести цю закупівлю лише за новою процедурою.

В минулому році КП Кам’янської міськради «Кам’янське автотранспортне підприємство 042802» провело десять тендерів з прибирання вулиць загалом на 43,09 млн гривень.

ТОВ «Екологія Д» створене у Кам’янському у 2018 році, офіційно належить місцевому мешканцю Віталію Коваленку.

Коваленко є директором ТОВ «Екосфера Дніпро», що фігурує в кримінальному провадженні з розтрати коштів на тендерах Кам’янської міськради у 2016-2017 рр. В тексті судової ухвали «Екосфера Дніпро» зазначена як структура, що фактично належать  Леоніду та Володимиру Дубинським. Вони зараз перебувають у розшуку на сайті ФБР за підозрою в поштовому шахрайстві.

Зараз «Екологія Д» надає послуги з вивезення побутових відходів для всіх мешканців та суб’єктів господарської діяльності міста Дніпра, які в обов’язковому порядку мають заключати з цією фірмою  договір. В червні 2020 року «Екологія Д» виграла відповідний конкурс міськради обласного центру. Проте у Кам’янському, навпаки, фірма має конфлікт з деякими з місцевих  функціонерів.  Так в січні 2021 року місцева окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження проти директора департаменту ЖКГ та будівництва Кам’янської міськради Олега Максименка, який 5 січня зі співробітниками охоронної фірми поміняв замки в офісі «Екологія Д» та  «висунув працівникам та представнику ТОВ «Екологія-Д» протиправну вимогу припинити займатися господарською діяльністю». На тендерах з утилізації сміття департаменту Максименка «Екологія Д» не вигравала, а конкурент «Снігірьов Олександр Дмитрович» отримав шість тендерів на 44,94 млн гривень.    В травні виграв підряд  косити траву  за 25,79 млн гривень.

ТОВ «Дніпро-Інвестгруп» засноване в Кам’янському у 2012 році керівником ДП «Центральний ринок м. Дніпродзержинська» Дніпропетровської облспілки споживчих товариств» Володимиром Васіним та підприємцем, що надає послуги пасажирських перевезень в місті, Геннадієм Хомутенко.  Основним видом діяльності «Дніпро-Інвестгруп» зазначена оптова торгівля іншими товарами господарського призначення.  В цьому році фірма виграла тендер департаменту ЖКГ та будівництва Кам’янської міськради на 14,99 млн гривень. В минулому році отримало підрядів в місті на 76,58 млн гривень.

nashigroshi.org


Редакция не несет ответственности за содержание опубликованных сообщений информационных агентств и рекламы и может публиковать статьи, не разделяя точку зрения автора.

По всем вопросам относительно опубликованного материала обращайтесь по электронной почте: [email protected]

Теги: Снігірьов Олександр Дмитрович,ТОВ Дніпро-Інвестгруп,Кам’янське автотранспортне підприємство 042802,ТОВ Екологія Д,Володимир Дубинський,Дубинський Леонід
ПРЯМИЙ ЕФІР