“Напивається до чортиків”(відео): Т.в.о. Голови АРМА Віталій Сигидин - вживає алкоголь на робочому місці та виступає проти вступу в Євросоюз

“Напивається до чортиків”(відео): Т.в.о. Голови АРМА Віталій Сигидин - вживає алкоголь на робочому місці та виступає проти вступу в Євросоюз
288500 ПЕРЕГЛЯДІВ

Агентство з розшуку та менеджменту активів(АРМА) являється центральним  органом виконавчої влади України зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні, чи у справі про визнання необґрунтованими активів та їх стягнення в дохід держави.

Уже навіть ці слова  явно дають зрозуміти про високий статус структури. Відповідно, керувати таким серйозним державним органом виконавчої влади мала б не менш серйозна та статусна особистість… Та на превеликий жаль, в нашій державі часто буває так, що серйозні державні структури очолюють бездарі, неуки та ледарі, і це ще в кращому випадку. Адже ще частіше у керма важливих державних підприємств та органів влади стоять зашварені корупціонери з анти-народними поглядами.  

Така ж доля не оминула й АРМА, яку в статусі Т.в.о. наразі очолює Сигидин Віталій Михайлович. Чому НАРАЗІ, а тому що після перегляду нижче опублікованого відео - його б мали звільнити!!!

Віталій Сигидин частий “герой” журналістських розслідувань, а також він відвертий противник цінностей за які боролись та помирали українці під час “Революції Гідності”. Так, на відео яке потрапило до нашої редакції чітко чути, як людина з голосом та зовнішністю схожими на керманича АРМА Віталія Сигидина - заявляє, що “категорично виступає проти вступу до Євросоюзу”. З контексту кожен зрозуміє, що Сигидин має на увазі - вступ України в Євросоюз.

Вступ до Євросоюзу - це його думка, і він може її мати… на жаль, навіть попри криваві події на Майдані 2013-2014 років. Але от ситуація з вживанням алкоголю на робочому місці - це вже явно серйозний проступок! Тим більше, коли очільник такої структури напивається мало “не чортиків”... Не будемо ходити довкола, краще пропонуємо все побачити на відео:

Шок чи не так???... За всіми параметрами після таки витівок його явно мали б звільнити!!! … 

Теги: Віталій Сигидин,алкоголь ,Агентство з розшуку та менеджменту активів(АРМА),Сигидин Віталій Михайлович,АРМА,Сигидин,АРМА Віталія Сигидина,Євросоюз,Вступ до Євросоюзу,Голова АРМА Віталій Сигидин,СИГИДИН ВІТАЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ,СИГИДИН ВІТАЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ\,Високопосадовці АРМА,зловживання алкоголем,пяный чиновник Сигидин
ПРЯМИЙ ЕФІР