«ПРО КАХОВСЬКИЙ ДЕНДРОПАРК ТА ДУЖЕ «ПОЧЕСНОГО» КОНСУЛА ШВЕЦІЇ КАРЛА СТУРЕНА»

«ПРО КАХОВСЬКИЙ ДЕНДРОПАРК ТА ДУЖЕ «ПОЧЕСНОГО» КОНСУЛА ШВЕЦІЇ КАРЛА СТУРЕНА»
273764 ПЕРЕГЛЯДІВ

З публікацій екс-голови Каховської РДА В. Салтикова випливає те, що теперішний мер В. Немерец та деякі «зацікавлені особи» під приводом «благих намірів», намагається «на паперах» штучно зменшити площу дендропарку з 15-ти до 10-ти га, щоб потім віддати 5 га «достойним хлопцям» та «заслуженим людям». Після цього в мене виникло бажання подивитися де саме це вони зможуть зробити. 

Після відвідування мною Каховського дендропарку у мене з'явилися інші «теми» для публікації, в тому числі і та, яку я піднімав раніше.

Перше що мене кинулось в очі, коли я під’їхав до дендропарку з північно-західної сторони, так це великий державний прапор Швеції на високому флагштоку на території так званого спортивно-оздоровчого комплексу.

Як вказав «так званого» тому, що крім офісу підприємства яке належить Карлу там більше нічого нема.

З документів які я отримав від В. Салтикова, вбачається те, що цей «комплекс» займає 1,7305 га та має наступну адресу: Херсонська область, м. Каховка, вул. Портова 1-А. Зі слів Валерій Миколайовича «публічними» орендарями цих 1,73 га є два громадянина України, а фактично орендарем є почесний консул Швеції, громадянин Швеції та український підприємець Карл Улоф Річард Стурен (скорочено - Карл Стурен). Про що й вказує прапор Швеції.

Недивно, що з цією земельною ділянкою межує ще одна земельна ділянка площею 0,5963 га на якій  знаходиться житловий будинок яка належить Карлу Стурену. Тобто до 1,7305 га треба додати ще 0,5963 га, або майже 60 соток?!

З цього витягу «відомості про земельну ділянку» складається враження, що Каховський дендропарк є містом для будівництва житлових будинків.  

Якщо скласти площі двох «підконтрольних» Карлу земельних ділянок, то загальна площа складе 2,3268 га і це на території дендропарку?! Як кажуть «добрі» люди, - «Ніяк не нажеруться». Що ще про це можна сказати, тільки те що почесний консул Швеції «купається в українській корупції, як кіт в маслі», це не кажучи про лобіювання ним своїх корисних інтересів через фінансування місцевих осередків політичних партій.

Далі треба повернутися до питання находження державного прапора Швеції на УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ. На цій території нема ні посольства чи консульства Швеції, нема спільного українсько-шведського підприємця та чогось подібного. Виникає питання – пан Карл поклав на Українську Державність, або у «жебрака» Карла нема 100 грн. щоб придбати Державний прапор України?! Якщо нема грошей, то ГО «ІМПІЧМЕНТ» яку я очолюю,  в урочистій церемонії готова вручити наш Державний Прапор для заміни шведського.

З вищенаведеного також випливає ще те, що «успішні люди» Каховки продовжують «освоювати» - «землі рекреаційного призначення».

Відповідно до ст. 50 Земельного Кодексу України – «До земель рекреаційного призначення належать землі, які використовуються для організації відпочинку населення, туризму та проведення спортивних заходів».

Це «освоювання», ще раніше почав пан Горстка, завдяки корупційної бездіяльності Каховської міжрайонної прокуратури та корупційним діям Каховської міської ради, в першу чергу тодішньому меру О. Карасевичу,який фактично «вкрав» у Каховської громади, як мінімум 3,2384 га земель на території Каховського дендропарку. Та приблизно таким же чином у районної громади ще 0,6691 га земель у тому ж дендропарку. А щоб було більш зрозуміло - зробив з дитячого табору «Лісова казка» свій особистий «маєток» з власним лісом площею 3,2384 га?!

На плані місцевості (дендропарку) зображення № 7 це знаходиться праворуч, північно-східна частина дендропарку, що мною відмічене.

Це відповіді прокурора «про «Лісову казку»:

В якому стані останні років десять знаходиться «незахоплена» частина Каховського дендропарку, додаю 4 фото.

А це вже фото дендропарку Асканія-Нова:

Різниця не порівняна з каховським, а площа 182 га?! Тобто практично там територія у 20 разів більше, але на всій площі дендропарку Асканія-Нова чисто та доглянуто, у відмінності до каховського. Можна мені заперечити тем, що в них там державне фінансування, а у нас ніякого. Та ще те, що у них нема аморальних «Чудаків» на букву «М», які намагались би захоплювати його територію для власних маєтків, як це робиться в Каховці! У відповідь на це можна сказати, що навести порядок у нашому дендропарку можна шляхом «волонтерських зусиль», але є одне дуже суттєве заперечення …! Ніхто не захоче щось там робити для чергового «чудака», який отримає там земельну ділянку для будівництва власного будинку! Отак й будемо жити з цим.    

Дуже показово ще те, що Дендрологічний парк «Асканія-Нова» було закладено німцем Фальц-Фейн Фрідріх Едуардович наприкінці ХІХ століття. А в першій половінні ХХІ століття «почесний консул» Швеції Карл Улоф Річард Стурен фактично приймає участь в знищенні Каховського дендропарку, який належить громаді, а не окремим мавпоподібним особинам, які піклуються тільки за особисту користь та куди приладити свою «корму» (задню, середню частину тіла).

Я вже не кажу про всі інші «подвиги» махінації з земельними ділянками «нашого Карлуши» в Херсонській області, про які можна почитати в інтернет-ЗМІ та які нема сенсу цитувати, але достатньо додати посилання на них:

https://most.ks.ua/news/url/karl_sturen_v_odesskom_sude_budet_dokazyvat_chto_imeet_pravo_na_bespredel «Карл Стурен в одесском суде будет доказывать, что имеет право на беспредел»;

"> «Феодал Карл Стурен, Виндкрафт и коррупционер Циклинский разрушают энергетическую систему Украины Tr»;

https://antikor.com.ua/articles/358784-stalo_izvestno_kto_organizoval_korruptsionnye_shemy_v_hersonskoj_gasi «Стало известно, кто организовал коррупционные схемы в Херсонской ГАСИ»  Антикор;

https://antikor.com.ua/articles/275891-u_skandaljnoji_elektrostantsiji_mirnensjka_shcho_nezakonno_budujetjsja_na_hersonshchini__shvedsjke_k  «У скандальної електростанції “Мирненська”, що незаконно будується на Херсонщині, – шведське коріння»

http://polit-kherson.info/columns/d_bely/452-kahovka-veto-ta-chergovyi-raund-sekretariady-dopovneno.html  «КАХОВКА. ВЕТО ТА ЧЕРГОВИЙ РАУНД СЕКРЕТАРІАДИ? (ДОПОВНЕНО)»;

https://www.apravda.com/content/kak-k-ubiystvu-aktivistki-ekateriny-gandzyuk-prichastny-karl-sturen-kompaniya-vindkraft «Как к убийству активистки Екатерины Гандзюк причастны Карл Стурен, компания Виндкрафт, Сергей Циклинский и Алексей Кудрявцев». Видео;

https://www.pravda.com.ua/news/2020/03/22/7244598/ «Трепак каже, що представник відомого бізнесмена приходив "домовлятись" у справі Гандзюк»;

…Зрозуміло, що крім Карла Стурена в Каховці достатньо особин, які дивляться навколо себе тільки через призму вигоди! Саме вони «вкладають в вуха» пересічним громадянам те, за кого потрібно голосувати в час чергових та «не-чергових» виборів в органи державної влади України та місцевого самоврядування. Це продовжується вже 30 років!

Олег МАРТИНЕНКО

R.S. …В. Салтиков надав мені для публікації ще зображення з дуже цікавою інформацією. Суть її проста, господине Стурен оформив ще дві земельні ділянки за адресою належного йому житлового будинку, для його обслуговування. З інформації на зображеннях випливає те, що до 0,5963 га (60 соток) було ще додано 0,073 га (7,3 сотки) та 0,0853 га (8,5 соток). Тобто з 60 соток стало 75,8 соток для «індивідуального будинку» в дендропарку?! Це не враховуючи 1,73 га (173 сотки) для відпочинку Карла та належного йому офісу, також в дендропарку???

impeachment.org.ua

Теги: Каховська РДА,Каховський дендропарк,Каховка,почесний консул Швеції,Карл Улоф Річард Стурен,Карл Стурен,дендропарк
ПРЯМИЙ ЕФІР