«СІРІ КОНЯЧКИ» ТА БІЛА ГАРЯЧКА ГРАНТОЗНАВЦЯ ШАБУНІНА (все про конкурс у САП)

«СІРІ КОНЯЧКИ» ТА БІЛА ГАРЯЧКА ГРАНТОЗНАВЦЯ ШАБУНІНА (все про конкурс у САП)
57958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стати агентом

Виконання артіллю Шабуніна високого завдання західних партнерів щодо ставлення на посаду голови САП потрібного кандидата, який: працює в НАБУ; погодився стати штатівським агентом; знає, як рідну, іноземну мову; провів 9 місяців на рік на зустрічах з кураторами в іноземних державах, почалося з гавкання на членів конкурсної комісії, обраних за квотою Верховної Ради України.

Та чи є досвід, або – немає досвіду…..?

Спочатку Шабунін утовкмачував українцям, що жоден з членів комісії САП не має досвіду по боротьбі з корупцією. Цей його трюк проходив до того моменту, коли приховувати реалії вже не було ніякої можливості – тісто поплило верхом з миски. Тоді Шабунін і Команда почали віщати про те, що ці члени конкурсної комісії допомагали боротися з корупцією самому Януковичу. Тобто, не очікувано для Шабуніна вийшло, що досвіду антикорупційного в членів комісії насправді досхочу, що він сам і довів. Шабунін і не помітив, що почав вже кричати про зворотне (про тривалий антикорупційний досвід членів комісії), і що його верещання вересневі протирічать стенанням червневим.

Далеко, як до Місяця

Далі Шабунін спробував підставити підніжку легендарній людині Романюку Богдану Васильовичу, генерал-лейтенанту міліції у відставці, заслуженому юристу України, кандидату юридичних наук, відомому вченому з кримінального права, який написав понад 150 наукових праць, свого часу - очільнику наукового відомства при славетному Координаційному комітеті по боротьбі з організованою злочинністю, екс-заступнику, першому заступнику начальника Головного слідчого управління, першому заступнику начальника Головного штабу МВС України, начальнику УМВС у Львівській області, керівнику успішно проведеної операції щодо виявлення та затримання серійного вбивці Анатолія Онопрієнко, що скоїв 52 кривавих убивств у семи областях України.

Шабунін не утруднив себе вивченням біографії Романюка Б., а заявив на всю країну, що Романюк Б.В. всього-навсього якийсь там доцент (Транспортного, Карл (!) – зауваження Шабуніна) університету. Отже, Шабунін викривив факти, Романюк Б.В. насправді не доцент, а професор! Для затуманювання мізків українців?

Так, до всіх своїх регалій Романюк Б.В. має ще й звання професора Транспортного національного університету, де в свої 75 років віддає свої знання та досвід студентам, які вивчають право і мають за честь навчатися в легенди. Але це не єдине зайняття Романюка, як зухвало стверджує грантознавець. До кінця 2019 року протягом трьох скликань Верховної Ради України Романюк Богдан Васильович працював позаштатним консультантом Комітету парламенту з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Тож невігласу Шабуніну далеко до Б.В. Романюка як до Місяця, в плані доброчесності, освіти, професіоналізму, досвіду тощо. Отже, гавкати Шабунін може тільки в дупло старого дубу, але ж ніяк не на публіці.

Заліз у мізки до Олега Татарова

Далі Шабунін нібито заліз у мізки до Олега Татарова і витягнув із нього партизанську таємницю – два списки кандидатів: 1. Які повинні перемогти в конкурсі на голову САП, та 2. Які повинні бути викинуті з конкурсу тим самим «страшним монстром» Татаровим О., якого боїться Шабунін.

Тепер, коли конкурс на голову САП підходить до свого логічного завершення, стало очевидно, що розрахунок Шабуніна про конкретних кандидатів, не виправдався, і він всіх обманув, адже прогнози не збулися, а хамовитість Шабуніна посилилася.

Гримає як кіт із привязаною до хвоста консервною банкою

Так, наостанок, Шабунін почав гримати як кіт, якого випустили побігати на асфальт з привязаною до хвоста пустою консервною банкою. 29 червня 2021 р. він «прогримів» своїм хвостом про те, що вже не Олег Татаров, а якесь там СБУ, во главі чомусь з ненависним Шабуніну співаком Кіркоровим, шукають таких собі «сірих конячок» з числа кандидатів (!) для пропозиції їм світлого майбутнього за голоси членів комісії, і чомусь навіть не від ВРУ, а від Офісу президента!

Скріншот: сайт censor.net

Біла гарячка грантознавця

Все вказує на те, що востаннє Шабуніну не заплатили міжнародні партнери, і тепер йому всюди мерещаться «сірі конячки».

Мізки, вочевидь, у Шабуніна – сірі, а гарячка то – біла!!! Ось воно як буває!

Казимир Бездонний,

Кіндрат Бездонний

Теги: Шабунін,САП ,НАБУ,Романюк Богдан Васильович,Анатолій Онопрієнко,Шабунін Віталій,конкурс у САП,Украина,Україна,Национальное антикоррупционное бюро,Национальное антикоррупционное бюро Украины,Специализированная антикоррупционная прокуратура,Специализированная антикоррупционная прокуратура Украины,Оноприенко,Онопрієнко,УМВС , УМВС у Львівській області,Романюк , Офіс Президента, Офіс Президента України,ОП,ОПУ,ВР,ВРУ, Верховна Рада,Верховна Рада України, Верховная Рада,Верховная Рада Украины
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР