Марина Корнієнко – журналіст, меценат, громадський діяч, зразкова мати? Що варто знати про трудолюбиву жінку, що бореться та відстоює права співгромадян

Марина Корнієнко – журналіст, меценат, громадський діяч, зразкова мати? Що варто знати про трудолюбиву жінку, що бореться та відстоює права співгромадян
48483 ПЕРЕГЛЯДІВ
Українки вважаються одними з найбажаніших жінок на планеті, вони вважаються найвідданшими й найвірнішими, трудолюбивими та розуміючими. Також українські жінки - люблячі  матері, які усе своє життя присвячують сім’ї - чоловіку і дітям, віддають себе без залишку. І при усьому цьому вони залишаються чарівними, завжди доглянутими і бажаними. Більше того - вони інтелектуальні та душевні. Яскравий та показовий приклад - Корнієнко Марина Валеріївна, журналіст, меценат, громадський діяч, зразкова мати, при цьому скромна і розумна представниця прекрасної статі. Своє життя вона присвятила дітям, але не тільки своїм. Ця тендітна леді усіма можливими шляхами допомагає багатодітним сім'ям, сім’ям із життєвими негаразгдами та дітям-сиротам.
Особливу увагу Марина Валеріївна приділяє правовій допомозі матерям-одиначкам, малозабезпеченим та багатодітним сім'ям, сиротам. Її активна журналістська діяльність грунтується на висвітленні маловідомих аспектів нашого законодавства, які гарантують незахищеним верствам населення певні права і переваги. 
“Сенс життя кожної свідомої людини, найголовніший скарб батьків, дідусів, держави, майбутнє нації, промінь щастя – все це, і ще сотні-тисячі не менш влучних епітетів кожен з нас може сказати про своїх дітей. Щасливі очі малечі дають батькам безмежне відчуття щастя, а для цього кожен з нас готовий практично на все. Ми хочемо, щоб наші діти зростали в мирі, гармонії і любові, а ще хочемо виховати їх так, щоб гордитись коли підуть у доросле, самостійне життя.” - каже Марина Валеріївна.
Марина Корнієнко - засновник та ідейний керівник громадської організації "УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК". Все своє життя вона присвячує своїй родині, дітям і боротьбі за права мало захищених верств населення. Кожного разу у неї крається серце, коли вона дізнається про страждаючу сім’ю, в якій потерпає малеча чи просто нема змоги звести кінці з кінцями. У своїй діяльності Марина Корнієнко часто підкреслює, що в наш час проблема в багатодітних сім'ях не тільки в продовольстві, або наприклад, отриманні нормальної медичної допомоги, а насамперед у відсутності широких знань в області своїх прав і обов'язків держави в їх виконанні. Люди не знають, що держава згідно законодавства має забезпечувати їх тим чи іншим матеріальними ресурсами. Тому, в своїх журналістських публікаціях Марина Корнієнко часто звертає увагу саме на ті правові норми, на яких українці не концентрують свою увагу, але без використання яких можна легко недоотримати свою законну юридичну підтримку. Її авторські статті на багаточисельних інтернет-сайтах викликають велику цікавість  та знаходять свого читача - кількість публікацій як на правничу тематику, так і виховну невпинно зростає, як і кількість вдячних громадян. Статті Марини Валеріївни перечитують сотні тисяч українців. Загалом її ініціативи і проекти спрямовані на інформування, юридичну та матеріальну підтримку, співпрацю з відповідними інстанціями у вирішенні питань знедолених, які потрапили у скрутну ситуацію, а в планах у неї - створення великої суспільної організації та благодійного фонду, який у значно більших масштабах буде підставляти своє плече тим, про кого мала би дбати держава.

Ідеального світу у нас немає, зате є ідеальні жінки - Марина Корнієнко не тільки розумна, співчутлива і добросерда, але ще і дуже обдарована та талановита. З дитинства її манило мистецтво і творчість - все, що про високе і вічне. Себе ж вона знайшла в танцях - граціозних і чуттєвих, як вона сама, не в останню чергу завдяки яким вона тримає себе в тонусі і зберігає чудову фігуру, яка дасть фору молодим дівчатам, які не народили не те, що тричі, а хоча б одного разу. Відвідування танцювальної школи зі світовим ім'ям "Arthur Murray" не дивлячись на завантаженість громадською діяльністю, домашнім побутом і вихованням трьох дітей, дає свої плоди. Ось тільки гляньте на один і з виступів - Марина Корнієнко проявила в танці просто шалений порив  ніжності, грації, елегантності та витонченості: 

Завдяки своїй активній громадській діяльності вона неодноразово нагороджувалась важливими відзнаками та ставала лауреаткою потужних в Україні конкурсів на кшталт “ТОП-100 Видатних жінок Київщини” ,“Громадський діяч року” чи “Мама року” у рамках конкурсу “Родина року”.

Для когось Марина Корнієнко – борчиня за права сиріт і дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Тільки у власній родині її знають, як прекрасну матір і люблячу дружину. Та головне, що всі, хто хоча б раз зустрічався з пані Мариною, безперечно можуть сказати, що вона – промінь щастя, надії, любові та впевненості в завтрашньому дні. Це сьогодення і майбутнє нашої славної України. Адже, будучи успішною жінкою з безліччю особистих і родинних турбот, вона встигає дбати про оточуючих. Особливо трепетно Марина Корнієнко ставиться до проблем, з якими стикаються українські багатодітні сім'ї та діти, обділені батьківською турботою і любов'ю. В активі пані Марини безліч добрих справ, серед яких на чільному місці правова допомога громадянам, які стикаються з проблемами соціальної нерівності та порушенням прав багатодітних і малозабезпечених сімей. Також її часто можна зустріти серед меценатів і благодійників, які піклуються про неблагополучні українські родини.

Є велика надія, що Марина Валеріївна своєю невгамовною волею та жагою змінить у цій країні ще немало та закарбує своє ім’я в історії благочинців, які заради щастя оточуючих віддали усіх себе не шкодуючи часу та енергії. Побажаємо їй наснаги, удачі та безмежних сил. 

 

 

 

Теги: благотворительный фонд ,благотворительность,Общественный деятель Марина Корниенко,Марина Корниенко,Корниенко,“Mama Special 2021”,Mama Special 2021, Марина Корниенко Киев, Марина Валерьевна Корниенко,Украинский национальный конгресс женщин,идейный руководитель общественной организации “Украинский национальный конгресс женщин” Марина Корниенко,Марина Корнієнко журналіст,Марина Корнієнко громадський діяч,Марина Корниенко общественный деятель,Марина Корниенко журналист, Марина Корнієнко,Корнієнко,семья,сім'я, українські сім’ї,украинские семьи,дети,Громадська організація,благодійний фонд,благодійність,Закон,Закони,Законы,всеукраїнська премія Celebrity Awards 2020,Celebrity Awards 2020,премия Celebrity Awards 2020,Марина Корнієнко - Жінка року,FASHION LIFE AWARDS 2020,Корниенко Марина,УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК Марина Корнієнко, УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК, управління соціального захисту населення Марина Корниенко, Перелік державних соціальних гарантій Марина Корниенко, субсидії Марина Корнієнко, допомога багатодітним сім’ям Марина Корнієнко, пільги Марина Корнієнко, льготы Марина Корниенко, пособие Марина Корниенко, пакунок малюка Марина Корнієнко, надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг Марина Корниенко, надання державної допомоги сім'ям з дітьми Марина Корнієнко, Марина Корнієнко малозабезпечені сім’ї, Корнієнко, Корниенко, Марина Корниенко, Корнієнко Марина Валеріївна, украинские семьи, діти, Марина Корнієнко журналіст, Марина Корнієнко громадський діяч, Марина Корниенко общественный деятель, Марина Корниенко журналист, Чернова Марина, Софіївська Борщагівка Марина Корнієнко, Марина Корниенко — книги и биография, Марина Корниєнко громадський діяч року, Марина Корнієнко Київ, Марина Валеріївна Корнієнко Київ, Марина Корниєнко живущая в Києве , Марина Валерьевна Корниенко Киев,меценат Марина Корниенко,Марина Корнієнко,Що потрібно аби отримати допомогу при народженні дитини,оформити допомогу за народження дитини, читання книг Марина Корнієнко, гаджети і книжки Марина Корнієнко, як зробити щоб діти читали книги Марина Корнієнко, гаджеты и книги Марина Корниенко, Чернова Корниенко, Софиевская Борщаговка Марина Корниенко,Закону України Про охорону дитинства Марина Корнієнко, покращення пільг багатодітним сім’ям Марина Корнієнко,Марина Корнієнко Премія «Родина року»,Марина Корнієнко «Мама року»,Семья,Семья года,Семья года 2021,ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021,ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021 Марина Корнієнко,МАРИНА КОРНІЄНКО В ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021,журналист Марина Корниенко ,общественный деятель Марина Корниенко , журналіст Марина Корнієнко , громадський діяч Марина Корнієнко ,громадський діяч Корнієнко ,Журналіст Корнієнко, “ТОП-100 Видатних жінок Київщини” ,“Громадський діяч року”,“Мама року” ,“Родина року”,"Arthur Murray"
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР