Запальний хіт з GLOVA & MANIN та участь в музичному шоу "Співають всі" - легенда української естради Павло Зібров не перестає приємно дивувати своїх шанувальників

Запальний хіт з GLOVA & MANIN та участь в музичному шоу "Співають всі" - легенда української естради Павло Зібров не перестає приємно дивувати своїх шанувальників
363205 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий Народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в офіційній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 84 тисячі підписників. Не відстає легенда української естради й потішити поціновувачів своєї творчості новими музичними композиціями. До того ж, він ще й неабияк любить приємно здивувати все новими і новими творчими экспериментами. 

 

Так, нещодавно Народний артист долучився до проекту музичного продюсера Мар'яна Голов'яка "GLOVA" та артиста Романа Мазурчака "MANIN". Як результат, шанувальники артистів отримали можливість насолодитись запальним хітом під назвою "Є BASS". Своєю харизмою Павло Миколайович додав особливого забарвлення цьому треку. Крім того варто зазначити, що саме легенда української стради підштовхнув авторів до написання тексту в нетиповому для самого Зіброва стилі. 

 

Трек "Є BASS" - це поєднання запального, танцювального та молодіжного стилю, який не залишить байдужим жодного слухача.

Також відомо, що нещодавно закінчилися зйомки нового музичного шоу "Співають всі", яке було створено за британським форматом All Together Now. Україна стала 18 країною, де з'явитися цей проект. Прем'єра шоу запланована на 21 серпня і вийде на телеканалі "Україна", а Павло Зібров став одним із сотні членів зіркового журі, які повинні оцінювати музичні здібності учасників.

 

 

Своїми враженнями від зйомок шоу "Співають всі" співак і композитор Павло Зібров поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

 

"У кожному випуску перед унікальним журі, до складу якого увійшли 100 українських артистів ( в тому числі і я) постануть 12 учасників. Їхнє завдання – виконати композицію так, щоб якомога більше членів «сотні» встали та почали підспівувати. Учасник може набрати від 0 до 100 балів. У фінал вийдуть два найкращі вокалісти за результатами випуску. В українській адаптації буде вісім епізодів, а в фіналі зійдуться 14 виконавців.

 

Якщо ж учасники наберуть однакову кількість балів, приймати доленосне рішення доведеться нашому зірковому капітану – @nataliya_mogilevskaya ",- розповів про шоу Павло Зібров.

 

Як бачимо Павло Миколайович Зібров ні на мить “не дає спокою” своїм шанувальникам і мало не щодня дивує нас все новими та новими приємними творчими сюрпризами. Бажаємо, щоб це тривало ще далеко не одне десятиліття!

 

 

Теги: Павло Зібров,Співають всі шоу,народний артист України, співак і композитор Павло Зібров,All Together Now,телеканал "Україна",Павло Зібров та Олег Винник,Павло Зібров і Ніна Матвієнко,Павло Зібров та Іво Бобул,Павло Зібров і Арсен Мірзоян,Павло Зібров і Ассія Ахат,Павло Зібров і Віктор Бронюк,GLOVA & MANIN ft. ПАВЛО ЗІБРОВ - Є BASS
ПРЯМИЙ ЕФІР