Артем Кондратюк випустив новий кліп про Галю!

Артем Кондратюк випустив новий кліп про Галю!
367670 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як часто кожен із нас одразу розуміє сенс тієї чи іншої пісні? Ми частіше запам'ятовуємо мелодію композиції, а вже потім осмислюємо її слова.  Більшість людей наспівує музику, але не всі одразу розуміють її сенс. До того ж, кожен із нас відчуває пісні по різному, тому що кожна людина в піснях бачить і уявляє щось своє. Практично всі знають українську народну пісню "Несе Галя воду"! А чи всі точно розуміють про що саме ця пісня? Якщо уважно прочитати текст пісні, то ми зрозуміємо, що вона - про чоловічі бажання.

Артем Кондратюк разом з режисером кліпу Маргаритою Івасенко, оператором Василем Боровим та продюсером Ларисою Івасенко  почали працювати над ідеєю кліпу. На перший погляд, прослухавши пісню "Несе Галя воду", майже кожен уявляє Галю з повними відрами води, коромислом та Іванка, який залицяється до молодої Галі. Але режисер вирішила відійти від такої традиційно-фольклорної концепції  і запропонувала подивитись з іншого боку. Ідею кліпу зосередили на чоловічих бажаннях та фантазіях. В пісні  чітко описується як молодий Іванко з усіх сил залицяється до Галі з бажанням  завоювати її. Акцент поставлений на те, що саме чоловіки відчувають за своєю природою, коли бачать гарних дівчат  і з чим асоціюють свої бажання, які образи та дії народжуються в їх уяві.

"Наша нова відеоробота кардинально відрізняється від попередніх кліпів.  Мені дуже хочеться показати себе з різних сторін як творчу особистість. І це абсолютно нормально якщо артист експериментує! Тому що всі звикли бачити співака Артема Кондратюка в романтичному амплуа. Так, я люблю створювати лірику. Але я й люблю співати драйвові пісні та експериментувати. Нове відео вийшло дуже сучасне, динамічне, насичене та яскраве! Хочу подякувати усім і кожному, хто працював над новою відеороботою. Всі люди, які доклали творчих зусиль на зйомках - справжні професіонали своєї справи! А їх за кадром було багато. Єдине, до чого я закликаю глядачів, так це віднестись до моєї нової відеороботи з гумором та гарним настроєм. Головна мета цього відео - підняти людям настрій! Ніяких глибинних філософських меседжів ми не запаковували в нову роботу, хоча деякі моменти в кліпі наштовхують замислитись, а які саме - дивіться в новому кліпі! " - розповідає Артем Кондратюк.    

Нове відео на українську народну пісню "Несе Галя воду" - це чергова екранізація нового треку співака. Артист не збирається на цьому зупинятись, тому що його шанувальники завжди з радістю чекають на нові пісні та кліпи. Наразі Артем Кондратюк працює над своєю новою авторською піснею, в якій теж себе спробує у новому стилі.

Теги: Артем Кондратюк,Маргарита Івасенко,Василь Боровий,Несе Галя воду
ПРЯМИЙ ЕФІР