З початку року платниками Києва було подано близько 1,7 мільйонів звітів за допомогою електронних сервісів ДПС

З початку року платниками Києва було подано близько 1,7 мільйонів звітів за допомогою електронних сервісів ДПС
50316 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Протягом І півріччя 2021 року Головним управлінням ДПС у м. Києві було прийнято 1,9 мільйонів звітних документів, з них 1,7 мільйонів звітів, або  90 % від загальної кількості, подано платниками податків за допомогою електронних сервісів. Частка поданих звітів платниками міста Києва становить майже 17 % від загальної кількості по Україні», – про це, розповів заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок, під час онлайн зустрічі з платниками податків Києва. 

Найбільший відсоток поданих платниками податків звітних документів, за допомогою електронних сервісів, спостерігається у Голосіївському, Печерському та Шевченківському районах міста Києва та складає 92 %.

Проте, цей показник може бути значно вищим, в основному в разі більш активного користування електронними сервісами самозайнятими особами. По цій категорії платників частка подання звітів засобами телекомунікаційного зв’язку по місту Києву становить лише 82 %.

Водночас, юридичними особами в електронному вигляді подано більше 1,1 мільйона звітних документів із загальної кількості 1,2 мільйони поданих платниками податків звітів, що складає 94 %.

«З 01 липня 2021 року розпочалася кампанія квартального декларування. Переконаний, що за її результатами рівень подання звітності платниками міста Києва за допомого електронних сервісів збільшиться. Подання звітності за допомогою існуючих електронних сервісів – це зручно, ефективно, надійно та не потребує відвідування Центрів обслуговування платників», – зауважив Вадим Дідок.

Крім того, звертаємо увагу, що працівники Центрів обслуговування платників та управління електронних сервісів Головного управління ДПС у м. Києві завжди готові допомогти в користуванні Електронним кабінетом, надати якісні консультації та рекомендації про подання звітності. Кваліфіковану допомогу можна отримати за телефонами: 454-71-18 та 454-71-68.

Теги: Головне управління ДПС у м. Києві, податки,Вадим Дідок,платники податків, податкова декларація,заступник начальника столичної податкової,електронний кабінет платника,Украина,Україна,Київ,Киев,ДПС,Дідок
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР