Доопрацювання можливостей відображення у касових чеках необхідних реквізитів

Доопрацювання можливостей відображення у касових чеках необхідних реквізитів
21537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що до 01 серпня 2021 року реєстратори розрахункових операцій (РРО), версії внутрішнього програмного забезпечення яких перебували у Державному реєстрі РРО до 01 серпня 2021 року, проте не перебували на обліку у органах ДПС, мають бути доопрацьовані їх виробниками (постачальниками) для можливості виконання вимог щодо форми і змісту розрахункових документів/електронних розрахункових документів, які формують РРО.

РРО мають бути доопрацьовані для можливості відображення у касових чеках:

- найменування суб’єкта господарювання;

- заокруглення суми до сплати;

- зазначення валюти операції;

- найменування платіжної системи.

Такі вимоги затверджені  наказом  Міністерства фінансів України від 18 червня 2020 року № 306 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 21 січня 2016 року № 13».

Водночас,  до 01 жовтня 2021 року відповідно  до  наказу  Міністерства  фінансів України  від 18  червня 2020 року  № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів», РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення яких включені до Державного реєстру РРО, мають бути доопрацьовані їх виробниками (постачальниками) з метою забезпечення можливості відображення у касових чеках цифрового значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої.

kyiv.tax.gov.ua

 
Теги: Головне управління ДПС у м. Києві,РРО ,ДПС,касовий чек,Украина,Україна,чек,Київ,Киев
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР