Хабар Міністру юстиції Малюсці - ухвала суду?

Хабар Міністру юстиції Малюсці - ухвала суду?
53396 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 квітня 2021 року в центрі Києва працівники ДБР затримали «на гарячому» адвокатессу Цимановську Аллу Сергіївна, 1984 року народження під час отримання хабаря у розмірі 160 тис. дол. США. 

З офіційного повідомлення ДБР і ухвали суду 

цимацимацимацимацимацимацима



стало відомо, що Цимановська А.С. вимагала хабаря у громадянина України за вирішення питання щодо розгляду скарги у т.зв. «Антирейдерській комісії» Мінюсту. 

цима


Цимановська Алла

Це свідчить про наявність доказів того, що АО «Ілляшев та партнери» системно займається «вирішенням» питань у т.зв. «Антирейдерській комісії» Міністерства юстиції України за неправомірну вигоду, яка в подальшому адвокатами передається безпосередньо Міністру юстиції України Малюсьці Д.Л. та іншим службовим особам Міністерства юстиції. 

цима
Дуже показово  є те, що сам міністр Малюська — клієнт Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «Ілляшев та партнери» (керуючий партнер – Ілляшев Михайло Ігорович)  та знає про всі факти отримання хабарів адвокатами, а також підтримує дружні стосунки з її керуючим партнером Ілляшевим. 
цима

Ілляшев Михайло Ігорович

АО «ЮФ «Ілляшев та партнери» - відома компанія, яка надає послуги у багатьох країнах Європи, а також тимчасово окупованій території АР Крим та території Російської Федерації (під час агресії проти України). 

На сайті АО «Ілляшев та партнери» було вказано, що Цимановська А.С. спеціалізується на медичному праві та сфері охорони здоров’я, а іноді надає послуги у сфері будівництва, управління та експлуатації об’єктів нерухомості, однак в день затримання вказана інформація була видалена. 

Одразу після працевлаштування у АО «Ілляшев та партнери» Цимановська А.С. дозволила собі придбання трьох кімнатної квартири загальною площею 77 кв.м., за адресою: м. Київ, вулиця Регенераторна, 4, квартира 15-163 (оформлена 08.07.2016 на її батька Цимановського С.О., 1959 року народження.Вартість такої квартири на ринку стартує від 4 млн. грн. 

Дивним залишається той факт, що з моменту свого працевлаштування у «Ілляшев та партнери» Цимановська А.С. збільшила кількість відпочинку у найдорожчих готелях Туреччини (Regnum Carya), ОАЕ (Caesars Resort Bluewaters), Кіпру (The Royal Apollonia), Єгипту (Rixos та Hilton), В’єтнаму (Dusit Princess Moonrise Beach Resort), КНР (Lan Hotel (Kuanzhai Alley) та Сполучених Штатів Америки (готель «Плаза» у м. Нью-Йорк та The Peninsula Beverly Hills у м. Лос-Анджелес), а також різноманітні круїзи на найдорожчих круїзних лайнерах сьогодення. Загалом Цимановська А.С. протягом 2016-2020 років витратила лише на відпочинок та подорожі близько 180 тис. дол. США. 

При цьому, задекларований середній річний дохід адвокатесси Цимановської складає лише 60 тис. грн. 

Цимановська А.С. у ході бесіди з ошуканими «антирейдерською комісією» громадянами неодноразово повідомляла, що заступниця Міністра юстиції України Оніщук О.М. (згідно розподілу повноважень відповідальна за діяльність «Антирейдерської комісії» та Офісу протидії рейдерству) та керівник Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України Дубовик В.В. (син колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Дубовика В.Б часів Віктора Януковича) є безпосередніми виконавцями протиправної схеми з прийняття «необхідних» рішень «Антирейдерською комісію» Мінюсту та повністю впливають на процес прийняття таких рішень. 

Однак, «необхідні» рішення, за словами Цимановської А.С., приймаються лише після передачі Малюсьці Д.Л., Оніщук О.М. та Дубовику В.В. повної суму хабаря наперед.

Автор: Роман Новіков

Антикор

Теги: Ильяшев Михаил,Малюська Денис,Мінюст,Корупція,Ілляшев та Партнери,хабар,вимагання грошей,Цымановская Алла , Украина,власть, Кабмин ,МВД,ПриватБанк,Денис Малюська ,Минюст Украины, биография ,новости Украины, команда Зе,Володимир Сальдо, Денис Малюська, міністерство юстиції ,Останні новини Херсона, привласнення майна, рейдерство ,рейдерське захоплення, херсонбуд ,чорні реєстратори,Министр юстиции Денис Малюська , Максим Юдин,Частный нотариус Максим Юдин,Рейдерский захват,Рейдерство,Алексей Голобуцкий,Минюст,Сытник,НАБУ,Украина,Україна,Юдин,Ильяшев,Малюська,Цымановская,Сальдо,Голобуцкий
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР