Маєтки, про які змовчує нардеп від ОПЗЖ Григорій Мамка. ВІДЕО

Маєтки, про які змовчує нардеп від ОПЗЖ Григорій Мамка. ВІДЕО
145660 ПЕРЕГЛЯДІВ

Центр медіарозслідувань “Булава” вперше публікує відео, про маєтки нардепа від ОПЗЖ та полковника МВС Григорія Мамки, які дуже ймовірно що приховує експоліцейський.

Полковник МВС Мамка нині нардеп від проросійської політичної сили ОПЗЖ. Слід відзначити, що робота в правоохоронних органах навчила його приховувати майно.

Як ми раніше писали в матеріалі Як полковник Мамка з фронту тікав кар’єрне зростання Григорія припало на період президентства Януковича. В 2013 році керівником Мамки був заступник міністра МВС Віталія Захарченка Василь Фаринник, а також керівник Департаменту карного розшуку МВС Василь Паскаль.

Що цікаво: Мамка один з активних переслідувачів відомої журналістки Тетяни Чорновол. І в часи його очільництва ГСУ МВС України, він прийняв рішення розпустити слідчі групи, які займалися розслідуванням діянь посадових осіб Укрсоцбанку (UniCredit) Сергія Курченка та Бориса Тимонькіна щодо легалізації коштів та використанні банку у фінансуванні сепаратизму на Південному Сході України.

Цікава обставина щодо його нерухомості.

В останніх двох  деклараціях Мамка вказує про оренду земельної ділянки та будинку площею 178,9 квадратні метри в селі Красне Перше під Обуховом по вулиці Шевченка. Власником цієї землі та будинку є бізнес-партнер дружини нардепа Павленко Павло. Григорій вказує оренду лише одного будинку, хоч на території маєтку розташовано кілька будівель і окремий ставок. Та жодної інформації Григорій Мамка у своїх деклараціях про ціну, яку він сплачує за оренду такої власності не надає.

Родина народного депутата від ОПЗЖ взагалі перетворила великий ставок на річці Красна у власне внутрішнє озеро. Майже всі землі, які вільні від селянських городів вже перебувають у власності дружини Григорія Мамки та її бізнес-партнера Павленка.

Зокрема, Наталя Мамка у 2013 році стала власницею одразу трьох ділянок на узбережжі ставка. Ділянка розміром в 1,99 гектара була надана Наталі для ведення особистого сільгоспвиробництва, а ще дві ділянки, розміром по 0,99 гектара кожна, надано їй для садівництва. Сад на цих гектарах так і не зацвів, натомість виникло кілька будиночків і господарських будівель для розміщення охочих відпочити за риболовлею.

Ще одна ділянка узбережжя розміром 0,99 гектара, яка розміщена між землями Наталі, належить Павлу Павленку.

bulava.info


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: ОПЗЖ ,Наталя Мамка,Павленко Павло,Григорій Мамка,Мамка Григорий,Мамка депутат,Василь Паскаль,полковник Мамка
ПРЯМИЙ ЕФІР