Міський голова Конотопа облив водою нардепа від партії «Слуга народу»

Міський голова Конотопа облив водою нардепа від партії «Слуга народу»
4667 ПЕРЕГЛЯДІВ

Артем Семеніхін «освіжив» Олександра Качуру. Сутичка сталася під час сесії міської ради у Конотопі, що на Сумщині. На неї приїхав народний депутат від «Слуги народу», який народився у цьому місті. На засіданні Качура поскаржився на якість  водопровідної води. Мовляв, така рідина не годиться ні для пиття, ні для приготування їжі. Пляшку із каламутною рідиною йому, нібито, передали містяни. Тож гість сесії показав її міському голові Артему Семеніхіну і пропрохав перевірити якість. 

Та мер міста сприйняв цей виступ парламентарія, як провокацію. Після словесної перепалки Семеніхін облив депутата водою. Згодом в інцидент втрутилася охорона. За фактом події правоохоронці порушили кримінальну справу. На прохання журналістів телеканалу «ПравдаТУТ» міський голова Конотопа прокоментував те, що сталося у сесійній залі:   

«Справа у тому, що до Конотопа приїхав одіозний  нардеп, «рускомірівець», права рука Новинського у Московському патріархаті, Олександр Качура. Ми разом з ним у школі навчалися. Я йому сказав, що нас виховували одні й ті ж вчителі, вчили, але чомусь я люблю Україну і всі ми любимо Україну, а ти бігаєш за московськими попами. Але почалося це з іншого. Він приїхав і почав зривати сесію, поливати мене брудом, ображати. І поставив півторалітрову пляшку води навпроти мене. Каже, це отака вода в крані. Я відповів: «Слухай, у нас свердловини дев’ятсотметрові. У нас можна воду пити навіть у шкільній вбиральні з крана. І такої води у Києві, де ти живеш, не знайдеш. У нас чиста вода. Туди не додають ні хлору, ні інших шкідливих речовин. Просто чиста вода.  Її можна, до речі, у пляшки розливати й продавати».

Источник

 
Теги: Артем Семеніхін,Олександр Качура,Конотоп,Міський голова Конотопа,Слуга народу,вода,Украина, Україна,Семеніхін,Качура, Слуга народу, Московський патріархат,патріархат,Новинський,Киев,Київ
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР