Непоп покриває скандальне будівництво, від якого постраждали сотні інвесторів, – Біловол

Непоп покриває скандальне будівництво, від якого постраждали сотні інвесторів, – Біловол
4762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це йдеться в блозі політолога та аналітика Олексія Біловола у виданні Кореспондент.

Мова про ЖК “Відрадний-2”, який розташований на проспекті Комарова, 1, і близько чотирьох сотень родин, які купили квартири в цьому ЖК.

Інвестори заявили, що забудовники не виконують свої зобов’язання. Як стало відомо, забудовник безпосередньо пов’язаний з заступником Віталія Кличка – Непопом.

Ця сумна для багатьох людей історія почалася ще шість років тому, в 2015 році. Саме тоді на території НАУ почалося будівництво 24-поверхівки компанією ПрАТ “Фірма” Фундамент “, яку багато хто пов’язує з заступником голови КМДА Непопом.

У серпні 2019 року були здані в експлуатацію перші дві секції будинку, і з того часу, вже рівно два роки, ніякі роботи на даному будівництві не ведуться. Серед забудовників ЖК “Відрадний-2” є також фірми ТОВ “РК Траєкторія”, а управителем фонду фінансування будівництва (ФФБ) – ТОВ “Фінансова компанія (ФК)” Толока “.

У свою чергу, портал про нерухомість “ЛУН” вказує на те, що фактично останні дві компанії значаться девелоперами цього проекту, а генеральним підрядником зазначено саме ПрАТ “Фірма” Фундамент ” Непопа. При цьому перші інвестори даного ЖК укладали договори купівлі-продажу з КП “Житлоінвестбуд-УКБ”.

До речі, журналісти програми “Наші гроші”, як мінімум до 2019 року, пов’язували ПрАТ “Фірма” Фундамент ” з В’ячеславом Непопом, який з 2002 року по 2018 рік очолював згадане вище КП” Житлоінвестбуд-УКБ”. Саме при Непопі дане підприємство” заходило “в проєкт з будівництва ЖК “Відрадний-2” і “виходило” з нього.

bulava.info

Теги: Виталий Кличко,Кличкo,СГ Фундамент,В’ячеслав Непоп,ТОВ “Фінансова компанія (ФК)” Толока “.,будівництво, інвестори,Украина,Україна,Кличко,Виталий Кличко Википедия,мер Києва,Мер Києва Кличко,Мер Києва Виталий Кличко,мэр,мэр Киева, мэр Киева Виталий Кличко ,мэр Киева Кличко,Непоп,Вячеслав Непоп,КМДА,НАУ,Біловол,ПрАТ “Фірма” Фундамент “,ЖК “Відрадний-2”,ЖК Відрадний-2,Відрадний-2,ТОВ “РК Траєкторія”,ТОВ РК Траєкторія,РК Траєкторія,ТОВ, ТОВ “Фінансова компанія (ФК)” Толока “,КП “Житлоінвестбуд-УКБ”,КП Житлоінвестбуд-УКБ,Житлоінвестбуд-УКБ,Олексій Біловол
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР