Як Моргунов і Гройсман змінюють Вінницю під потреби своїх людей?

Як Моргунов і Гройсман змінюють Вінницю під потреби своїх людей?
4071 ПЕРЕГЛЯДІВ
На комунальне підприємство “Агенція просторового розвитку” з бюджету виділили 15 мільйонів. Вони мали б розробляти рішення, які покращують життя вінничанам.
Натомість за гроші міста ця Агенція планує і розробляє рішення, які покращують життя приватним торговим центрам.
 
До прикладу, реконструкція Вокзальної площі ними запроектована так, щоб увесь потік людей проходив через приватний торговий центр.
Адже таке рішення, напевно, підніме вартість оренди. Тільки ось вінничанам яка з того користь?
Незабаром ми розкажемо вам детальніше про цю ще одну комунальну структуру, яка працює на деяку групу наближених до мерії бізнесменів )
 
До речі, як зупинку громадського транспорту планують перенести до майбутнього будівництва на центральному ринку чергового ТРЦ, можете прочитати ось тут. Фірму пов’язують з дружиною мера Моргунова.
 
 
 
Теги: Вінниця,міськрада ,Моргунов, корупція,Сергій Моргунов,Проспект Коцюбинського,Вінницька міська рада,Агенція просторового розвитку,Наталія Моргунова,ТОВ Вітеком,ТОВ АВМ АГРОІНВЕСТ,Людмила Варганова,Микола Цендра,Вінсервісбуд,Юрій Совісімов,Украина,Україна,ТОВ,Вітеком,ВІТЕКОМ,Варганова, Моргунов Сергій,Моргунов Винница ,Сергей Моргунов Википедия,Винница,Моргунова, Моргунова Наталья Владимировна,Моргунова Наталья,АВМ Агроінвест,АВМ АГРОІНВЕСТ,Совісімов,Цендра
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР