Зустріч Зеленського і Байдена перенесли на один день. Президенти поговорять наодинці

Зустріч Зеленського і Байдена перенесли на один день. Президенти поговорять наодинці
5192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена перенесли з 30 на 31 серпня.

Про це на брифінгу заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Раніше планувалося, що бесіда пройде тільки в форматі делегацій, але тепер формат зустрічі розширили.

За словами глави МЗС, офіційний візит тепер охоплює не тільки зустріч делегацій, а й зустріч тет-а-тет.

Як повідомляли Українські Новини, Зеленський повинен був здійснити візит в Білий дім 30 серпня. США готові підписати 3 двосторонні документи про оборонне партнерство, проєкти у сфері досліджень і співпраці в космічній галузі в ході візиту президента до Вашингтона.

Під час візиту до Вашингтона Зеленський збирається обговорити з Байденом залучення США до "нормандського" або іншого формату переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

А на думку Арахамія, непублічна частина зустрічі президентів США Джо Байдена і України Володимира Зеленського "пройде на підвищених тонах". 

Володимир Зеленський не бачить іншого механізму для звільнення ув'язнених в окупованому Криму, крім як прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним.

ukranews.com

 

 
Теги: Джо Байден ,президент США ,Президент України Володимир Зеленський ,офіційна зустріч,Володимир Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена,Дмитро Кулеба,МЗС,Зеленський, Володимир Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Президент Зеленський,Президент України Зеленський,Україна,Украина, Президент Зеленский,Президент Владимир Зеленский,Президент Украины Зеленский,Президент Украины Владимир Зеленский,Президент,Кулеба,Байден Джозеф,МЗС України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР