Генерал-лейтенант Наєв розповів про роботу спеціальних ремонтних підрозділів

288621 ПЕРЕГЛЯДІВ
Наєв спеціальні ремонтні підрозділи

Командувач Об'єднаними силами Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, як у Північній операційній зоні підтримують у працездатному стані озброєння і військову техніку.

Про це він повідомив на власній сторінці в Telegram.

За словами Наєва, у Північній операційній зоні працездатність озброєння та техніки досягається завдяки правильним експлуатації та обслуговуванню. Крім того, у разі необхідності проводяться ремонтні й відновлювальні роботи.

Як каже командувач Об'єднаними силами Збройних Сил України, за такий вид роботи відповідальні спеціальні ремонтні підрозділи.

"Ремонтні підрозділи, які маневрують та виїжджають у райони виконання бойових завдань військовими частинами. Вони мають відповідну підготовку, а також здобуті знання за кордоном", — зауважує він.

Ба більше, за словами генерал-лейтенанта, усі ремонтні підрозділи мають матеріально-технічне забезпечення в повному обсязі.

 

"Запорука успіху – це готовність озброєння й військової техніки. Ми цим займаємось! Рухаємось далі! Слава Україні!" — додав Наєв.

Теги: КОС, Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України | Commander of the Joint Forces the AF of Ukraine, наєв,Сергій Наєв
ПРЯМИЙ ЕФІР