Коронавірус в Україні: виважені і доцільні дії Президента Зеленського

Коронавірус в Україні: виважені і доцільні дії Президента Зеленського
30491 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна почала активно протидіяти поширенню коронавірусу від початку загрози в перехід до стану пандемії. Президент Володимир Зеленський активно сприяв цьому, адже терміново ввів карантин на всій території держави. Отже, закрили всі навчальні заклади, а підприємства перевели на дистанційну роботу. Також Володимир Олександрович забезпечив онлайн навчанням учнів 5-11 класів.

Не працюють кафе та ресторани, ТРЦ, а також кінотеатри, магазини, що продають непродовольчі товари, спортзали. Призупинено всі пасажирські перевезення, а громадський транспорт працює в обмеженому режимі (лише медики та працівники стратегічних підприємств). Українцям заборонили вилітати з метою туризму, закрито більшість пунктів пропуску на кордонах. З 25 березня працює лише Міжнародний аеропорт "Бориспіль". 

Майже щоденно Володимир Зеленський інформує українців про перебіг подій у державі, а також пояснює кроки, які проводить влада.  Він неодноразово закликав суспільство залишатися на самоізоляції і виходити з дому лише за великої необхідності. Охороною громадської безпеки займається поліція та Нацгвардія.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомляє, що Володимир Зеленський щодня проводить наради в режимі відео-конференції, з представниками Кабміну, керівниками ОДА, міськими очільниками, а тому знає оперативну, найактуальнішу інформацію щодо поширення коронавірусу та ухвалює відповідні рішення. Відповідно до цього влада закуповує якнайбільше тестів для швидкого встановлення діагнозів. Володимир Олекасндрович наказав забезпечити державне регулювання цін на соціальні продукти, лікарські засоби та медичні вироби.

За ініціативи Президента була прийнята постанова про обмежувальні заходи під час карантину від 6 квітня. За порушення правил  – штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн. А якщо ви свідомо порушуєте норми щодо запобігання інфекційним захворюванням, тобто знаєте, що хворі або контактували з хворими і не самоізолювалися, то можете отримати і кримінальну відповідальність.

Останні два тижні Володимир Зеленський закликає українців святкувати Великдень вдома, а тому було заборонено всі релігійні зібрання.

Приходимо до висновку: Президент України Володимир Зеленський щодня прикладає  максимум зусиль, щоб кожен громадянин нашої держави був забезпечений всім необхідним для протидії  Covid-19. З таким Головнокомандуючим ми обов’язково здолаємо всіх ворогів, навіть – невидимих як «вбивця-коронавірус». 

Рецензія:

  1. всі дії людини про яку складаються позитивні новини подаються у доконаному (вже готовому) виді - влада намагається закупити (закуповує); реакція (виважені і доцільні дії);
  2. незначні орфографічні помилки. 
Теги: Коронавірус ,Володимир Зеленський,карантин ,онлайн навчання,Андрій Єрмак,Президент України,Covid-19
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР