Соратник Насірова та фігурант кримінальної справи Владислав Розмош повернувся на керівну посаду в ДПС. Такими темпами хабарник Олександр Чепель отримає в ДФС крісло «зама»…

Соратник Насірова та фігурант кримінальної справи Владислав Розмош повернувся на керівну посаду в ДПС. Такими темпами хабарник Олександр Чепель отримає в ДФС крісло «зама»…
204422 ПЕРЕГЛЯДІВ

Із звільненням Сергія Верланова та Максима Нефьодова у журналістів роботи явно не поменшає. А причиною цього є самі ж нові очільники Державної податкової та митних служб. Приміром, Голова ДПС ще не встиг зробити нічого путнього на новій посаді, а вже відмітився сумнівним призначенням. Мова йде про Владислава Розмоша, який став радником Любченко по юридичним питанням. 

Владислав Розмош доволі неординарна особистість і те що він зараз займатиме неостанню посаду в ДПС викликає дуже багато питань. Найперше, це його доволі міцні і тривалі відносини із  екс-главою ДФС Романом Насіровим. Теперішній радник Любченко є заступником голови партії «Нова», керівником якої в реєстрах значиться підсудний екс-глава ДФС Роман Насіров. Дружина останнього, Катерина Глімбовська - глава контрольно-ревізійної комісії в тій же партії. 

Щодо якого у 2015 році застосували вимоги Закону України «Про очищення влади».

Крім того він фігурант кримінального провадження (1-кп/761/142/2020) по ст. 362 КК України - Несанкціоновані зміна, знищення або блокування інформації, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах чи комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї. Літом у Шевченківському суді відбудеться черговий розгляд справи.

А це що до нього у 2015 році застосували вимоги Закону України «Про очищення влади», напевне, на цьому фоні – просто «пусті слова»…

Ну що ж, тепер в податковій будуть схематозити люди Насірова, або Олексію Любченко дуже подобається працювати з кримінальниками?! 

Як бачимо ДПС суттєво «укріплюється» «талановитими» людьми із м’яко кажучи сумнівною репутацією. В такому випадку нам слід очікувати що й Державна фіскальна служба України не схоче відставати від колег, адже як так: одним можна тримати на посадах людей із відкритими кримінальними провадженнями, а іншим – чому ні?! 

А слідкуючи за кримінальним провадженням щодо Олександра Чепеля – скоріш за все, скоро так і станеться. Напевне всі пам’ятають, як 7 квітня детективи НАБУ спільно з ГУ внутрішньої безпеки ДФС України за процесуального керівництва САП затримали Олександра Чепеля під час отримання хабаря у розмірі 50 тис. доларів. Він був начальником слідчого управління податкової міліції в Київській області. Високопосадовець вимагав та отримав через адвоката-посередника Сергія Войтенко неправомірну вигоду від засновника приватної компанії за ухвалення рішення у кримінальному впровадженні в якому той фігурував. Обох: і адвоката-посередника, і податківця було взято «на гарячому» при  передачі їм хабаря.  

Також не слід напевне нагадувати, як уже 9 квітня, суддя Вищого антикорупційного суду Широка Катерина Юріївна звільнила його з-під варти за умови внесення застави у розмірі 252 тис. гривень. А його адвоката, Войтенка, відправлено було під цілодобовий домашній арешт. 

Зараз до справи Чепеля є надзвичайно пристрасний інтерес всіх українських медіа, адже надзвичайно дивує той факт, що Начальник слідчого управління податкової міліції в Київській області вже вдруге може уникнути покарання «Феміди». При тому, зважаючи на ситуацію що відбувається в органах ДПС і ДФС – напевне вже можна «відкорковувати шампанське» за призначення його на якусь більш значиму посаду, приміром – зама керівника ДФС. А чому б ні… - це ж модо зараз така! Тільки от, як Президент Зеленський до цього ставиться?! Напевне, йому через років 5-10 не буде цікаво читати історію у форматі: «За часів Президента В. Зеленського було введено нову і дієву тенденцію – на високих державних посадах працювали люди із відкритими кримінальними провадженнями. Посадки не відбулись, всіх нагороджували підвищеннями!» 

Ну що скажеш… «Країна мрій…для злочинців!!!»…

Заступник директора Державної фіскальної служби України Розмош Владислав став "раком"

Далі буде…

Теги: ДПС ,Владислав Розмош,Олександр Чепель,Роман Насіров,ДФС ,Катерина Глімбовська
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР