В.о. начальника ДПС у Донецькій області Ірина ДОЛОЗІНА передбачувано «зливає» свого зама Людмилу Пашу! Хоча обом явно пора на вихід з ДПС, а на вхід в… Як поступить Любченко?

В.о. начальника ДПС у Донецькій області Ірина ДОЛОЗІНА передбачувано «зливає» свого зама Людмилу Пашу! Хоча обом явно пора на вихід з ДПС, а на вхід в… Як поступить Любченко?
28941 ПЕРЕГЛЯДІВ

Читачі добре знають, що наша редакція завжди пристрасно слідкувала і слідкує за всіма проявами корупції в державних органах, зокрема ДПС та ДФС! Відповідно, напевне, всім запам’ятались проведені нами журналістські розслідування які вилились у ряд гучних публікацій, які – констатуємо – були помічені правоохоронними органами, зокрема СБУ під час проведення їхніх розслідувань. На основі виявлених нами фактів які публікувались у статтях ми проводили відкриті звернення на імена Керівників СБУ, ГПУ, ГБР та НАБУ. Також варто додати, що журналісти, зокрема й наші – відіграли не останню роль у гучних звільненнях Верланова та Нефьодова разом з їхніми «протеже»!

Та якщо екс-керівника ДПС Верланова було звільнено, і зараз працівниками СБУ активно проводиться розслідування по, можливій його участі у роботі незаконних конвертаційних центрів – то більшість його «соратників» у схематозах яких ми неодноразово викривали у статтях - спокійно продовжують займати свої високі посади. Більше того, частина з них вже адаптувалась до змін і продовжує нахабно наживатись на незаконних оборудках. Однією із таких, що ми часто викривали під час журналістського розслідування є – Ірина Леонідівна Долозіна, в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області – про яку сьогодні вже вкотре поговоримо!

Ми не одноразово акцентували увагу, що Головне управління ДПС в Донецькій області є ключовим в цих масштабних схематозах, а Ірину Долозіну називають мало не "сірим кардиналом" служби. Їй вдавалося знаходити спільну мову з усіма керівниками ДПС, починаючи з Романа Насірова. Вона в цій компанії часто займалася і кадровими призначеннями, серед яких екс-глава ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, яка була затримана за спробу підкупу місцевого прокурора. Серед «відомих» призначенців Долозіної числиться й її заступниця - ПАША Людмила Георгіївна, яку вона прогнозовано нещодавно почала «ЗЛИВАТИ» заради того щоб спасти себе любиму!

Детально чому Ірина Долозіна вирішила відправити Людмилу Пашу у відставку, а то й взагалі у СІЗО - ви можете прочитати у опублікованій травневій статті: 

Людмила Паша потрібна була Ірині Долозіній «на чорний день», який вже ось-ось наступить! Долозіна протягнула Пашу по кар'єрних сходах заради простої причини - необхідність ручної зіц-голови, яка бездумного підписує документи, які віщують в недалекому майбутньому термін –звісно не Долозіній, її то підписів немає. Хоча це лише так напевне сама Ірина Долозіна вважає, адже вже дуже немало доказів її корупційного життя стали топ-новинами серед читачів ЗМІ – а головне серед правоохоронних органів! Та це лише початок…

Перейдемо до прогнозованого «зливу» Паші її керівником!

І так, в рамках кримінальної справи ДБР ухилянню від сплати податків реального сектору економіки від 04.06.2020 року на допит в якості, поки що свідка, була викликана хто?...- ну звісно ж Ірина Леонідівна Долозіна, в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області. Де під час допиту – вона й прогнозовано почала все звалювати на свого зама Людмилу Пашу! Долозіна розказала що їй нічого невідомо про підприємства зареєстровані в Донецькій області які входять до «конвертаційного центру». Та це був тільки початок…

Дальше Ірина Леонідівна заявила слідству, що підприємства з ознаками фіктивності підпадають під провірку СМКОР – керівником якої є в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Донецькій області ПАША Людмила Георгіївна. Це був свідомий крок в стилі – от вам «цап відбувайло». Крім того пані Ірина підкреслила, що навіть не входить у склад групи СМКОР, тобто – це все вона, Паша, а я «біла і пухнаста»… Та якщо ДБР-івці в це повірили, то це напевне повний їхній кінець як правоохоронного органу! Дальше тільки в Санту вірити потрібно…

Нижче ми додамо ссилки на статті які надіємось відкриють очі підопічним в.о. Директора Державного бюро розслідувань Олександра Соколова!

Крім того вже скоро нашою редакцією буде опублікований ряд статей про незадеклароване майно Долозіної на мільйони доларів та її можливий зв'язок із сепаратистами із ДНР з якими пані Ірина наладила доволі прибутковий бізнес… а те що незаконний – її мало хвилює, плюс-мінус одна кримінальна справа погоди вже не зробить, та кілька років в колонії все ж накине…

Долозіна  вірить в повну безкарність, а разом з нею в це вірила і «розумниця-виконавиця» Людмила Паша! Для останньої – віра вже тане на очах, а Долозіна звісно ж на черзі! Їм обом явно пора на вихід з ДПС, а на вхід в СІЗО…  Цікаво  - а як же поступить Олексій Любченко?

Дійсно, Любченко зараз у не простій ситуації: то ігри в «котики-мишки» з Верлановим, маємо на увазі – пущу-не пущу в офіс; то його особисто журналісти «захкварюють»  - а тут складний вибір… Складний тому, бо Долозіна професійна схематозниця яка в часи Верланова була «перлиною» чорних справ і яку вигідно використовувати й тепер… А з іншої сторони два вкрай важливі фактори: перший – вона реально загрузла і стає зашкварним баластом який може коштувати Любченко посади; і другий, не менш важливий – Долозіна вже доводить, що заради спасіння себе любимої готова зливати партнерів по схематозах, а звідси – де гарантії що з часом вона не «злиє» й самого Любченко?!...

За вісми нормами жанру, щоб хоча б якось покати що у ДПС є міцний і не корумпований керівник – Любченко мав би показати Долозіній на двері!!! Та як буде – підуть на дно разом чи хтось вціліє – побачимо!!!

 

Прикріпляємо статті з нашою всеукраїнською «героїнею конвертів», ДБР та Любченко на замітку!!!

ДО РЕЧІ СБУ САМЕ ПІД ТАКОЮ НАЗВОЮ ВЕДЕ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ!!!  

 


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: ДПС Верланова,ДПС,Верланов,Верланов Сергей Алексеевич,Сергей Верланов,ДПС Сергей Верланов,Сергей Верланов Википедия,Верланов ДПС,В.о. начальника ДПС у Донецькій області,В.о. начальника ДПС Донеччини,Долозіна ДПС у Донецькій області, Ірина Леонідівна Долозіна,Ірина Долозіна,Ірина Долозіна ДПС,Ірина Долозіна Донецьк,Ірина Долозіна декларація , в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області ,Ірина Леонідівна Долозіна в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області,в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області,в.о. керівника ГУ ДПС Донецької області Ірина Долозіна,СІЗО ,Ирина Долозина,Паша Людмила ,ДФС,Головне управління ДПС в Донецькій області,Головне управління ДПС,ГУ ДПС,СБУ, ГПУ, ГБР,НАБУ,ГУ ДПС Донецької області,Донецька область, Наталія Чеботарьова, екс-глава ДПС Наталія Чеботарьова, екс-глава ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, Чеботарева Наталья,ДБР ,ДПС у Донецькій області,СМКОР,Олександр Соколов,Олександр Соколов ДБР,ДБР Соколов ,Александр Соколов,Александр Соколов ДБР,Державне бюро розслідувань,Алексей Любченко,Любченко,Любченко ДПС,Алексей Любченко ДПС
ПРЯМИЙ ЕФІР